Ο Ρανιέρι σύγκρινε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μαραντόνα

Ένας εκ των κεντρικών πρωταγωνιστών σε ντοκιμαντέρ στην Ιταλία με θέμα το ποδόσφαιρο είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο άνθρωπος που πέτυχε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά θαύματα στην ιστορία του αθλήματος με την κατάκτηση της Premier League όντας τεχνικός της Λέστερ, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Στο συγκεκριμένο σημείο, ο Ιταλός άλλαξε την παράδοση σύγκρισης του Λιονέλ Μέσι με τον Μαραντόνα και σύγκρινε τον Ντιεγκίτο με τον CR7: "Με την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο το ιταλικό ποδόσφαιρο βγήκε από την κρίση! Είναι περίπου όπως όταν η Νάπολι πήρε τον Μαραντόνα..."

Από εκεί και πέρα, ο Ρανιέρι αναφέρθηκε και στην Μίλαν, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League και υπερασπίστηκε τον Τζενάρο Γκατούζο: "Είναι μία ομάδα που βλέπω με καλό μάτι. Ο Γκατούζο κάνει καλή δουλειά. Βλέπουμε ότι 'διαβάζει' τα παιχνίδια και ξέρει τι πρέπει να κάνει."

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε