Στυλιανού: «Δουλεύουμε σκληρά, προσβλέπουμε σε καλύτερες παρουσίες»

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα (27/10) η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal ενόψει της αποστολής στην Ανδόρα για διπλό φιλικό παιχνίδι.

Η Εθνική μας προετοιμάζεται αναμένοντας την κλήρωση για τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου οι αγώνες θα γίνουν σε όμιλο τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Τα φιλικά στην Ανδόρα θα προσφέρουν στην τεχνική ηγεσία την ευκαιρία να καταγράψει χρήσιμα συμπεράσματα και να γνωρίζουμε καλύτερα πως προχωρούμε στην τελική ευθεία πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις μας.

«Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε δουλειά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές μας. Δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και με τη βελτίωση που υπάρχει από παιχνίδι σε παιχνίδι, συνεχίζουμε να προσβλέπουμε σε καλύτερες παρουσίες.

Οι ποδοσφαιριστές μας βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό και μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω στις επόμενες μας υποχρεώσεις μας» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.

Δειτε Επισης

Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Παραμένουν οι διαφωνίες για την αύξηση των μελών της ΡΑΕΚ-«Δεν υπήρξε μελέτη και διαβούλευση»
Απασφάλισε εκ νέου ο Ευσταθίου με καταγγελίες-«Εν θα μου πει εμένα ο Σιζόπουλος αν είμαι ΕΔΕΚίτης»
Ελπίζει σε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν στο Κυπριακό ο Πρόεδρος-«Έχουμε το κλειδί, τη στρατηγική και τον τρόπο»
Απέτυχε να εκλεγεί Καγκελάριος ο Μερτς-Μεγάλη ήττα στην πρώτη ψηφοφορία της γερμανικής βουλής
Αλκατράζ, η θρυλική φυλακή που... λύγισε τον Καπόνε-Μπορεί όντως να την ξανανοίξει ο Τραμπ;
Συνελήφθη ο 18χρονος που καταζητείτο για την επίθεση στην 81χρονη και την κόρη της
Έδειξαν τους κατασκευαστές ως υπεύθυνους για ΤΑΚΑΤΑ-Απάντησε για συνάτηση με Όξινο ο Νικολαΐδης
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή
Νέα αναβολή στη δίκη για τη Μονή Αββακούμ-«Η τελευταία» υπέδειξε το Κακουργιοδικείο