powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Παραδόθηκε ο δράστης που άνοιξε πυρ μέσα σε συναγωγή στο Πίτσμπουργκ

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ αδιακρίτως μέσα σε εβραϊκή συναγωγή στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 το πρωί (τοπική ώρα) και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή, ενώ έγινε και επιχείρηση εκκένωσης του χώρου της συναγωγής.
 



Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγονται και αστυνομικοί. Ο δράστης, ο οποίος βρισκόταν μέσα στον χώρο της συναγωγής, τελικά παραδόθηκε και έχει τραυματιστεί, ενώ φέρεται να έχει δηλώσει ότι «Όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν».
 
Δείτε live εικόνα από το σημείο:

«Ο ύποπτος που φέρεται να άνοιξε πυρ βρίσκεται υπό κράτηση. Έχουμε πολλά θύματα στο εσωτερικό της συναγωγής, μεταξύ αυτών τρεις αστυνομικοί που δέχθηκαν πυρά» είπε στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
 
Τραμπ: Υπάρχουν πολλά θύματα, ο θεός μαζί τους

Με μήνυμά του στο Twitter, o Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο Πίτσμπουρκγκ. «Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν στο Πίτσμπουργκ. Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο. Άνθρωποι στην περιοχή Squirrel Hill πρέπει να παραμείνουν προφυλαγμένοι. Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί. Προσοχή στον ένοπλο. Ο Θεός μαζί τους»!
 


 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ