Ας είμαστε ρεαλιστές, το εμπόδιο ήταν ανυπέρβλητο

Καμία ήττα δεν είναι γλυκιά. Καμία ήττα δεν αρέσει. Όμως υπάρχουν κάποιες ήττες που σε διδάσκουν για να μεγαλώσεις ακόμη περισσότερο. Τέτοια είναι και η ήττα του Απόλλωνα από την Φρανκφούρτη μέσα στο «Commerzbank-Arena».

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής από το πρώτο σφύριγμα. Η γερμανική ομάδα άσκησε τεράστια πίεση στην άμυνα της ομάδας της Λεμεσού και οι επελάσεις προς την εστία του Βάλε ήταν ασταμάτητες. Η πίεση που άσκησαν οι Γερμανοί έδιναν την αίσθηση ότι πολύ σύντομα θα ερχόταν το γκολ. Μπορεί το τέρμα τελικά να ήρθε από λάθος του Βάλε – ο οποίος παρεμπιπτόντως έκανε θεαματικές αποκρούσεις στη συνέχεια -, όμως ακόμη και να μην κατέληγε η μπάλα σε αυτή τη φάση δύσκολα θα κατάφερνε ο Απόλλωνας να αντέξει στο ασφυκτικό πρέσινγκ των Γερμανών, όσο προσπάθεια και να κατέβαλλε.

Η προσπάθεια των παικτών των γαλάζιων γινόταν ακόμη πιο δύσκολη από την… ηχορύπανση της κερκίδας. Οι οπαδοί των γηπεδούχων γέμισαν ασφυκτικά την κερκίδα (διατέθηκαν και τα 47000 εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους) και με τα συνθήματά τους και το τραγούδι τους δημιουργούσαν μία εκκωφαντική ατμόσφαιρα που έβαζε ακόμη περισσότερη πίεση στον αντίπαλο.

Ο Απόλλωνας θα έχει να λέει ότι προσπάθησε και έφυγε με ψηλά από το κεφάλι από την καυτή έδρα την Γερμανών. Μάλιστα, θα μπορούσε και να σκοράρει, αφού στο 80’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία με διπλό δοκάρι, πρώτα ο Παπουλής και έπειτα ο Ζελάγια.

Οι γαλάζιοι το διασκέδασαν – όπως ήταν και το ζητούμενο σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή, πριν από τον αγώνα – και παράλληλα εμπλούτισαν τις εμπειρίες τους. Μέσα από αυτές τις εμπειρίες, η ομάδα της Λεμεσού μεγαλώνει αυτά τα χρόνια…

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996