«Έσπασε» η μητέρα δυο ανήλικων παιδιών που μετέφερε ναρκωτικά στην Κύπρο-Όσα ομολόγησε

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 34χρονης από την Ελλάδα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μεταφοράς στις αποσκευές της κάνναβης, βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το χατ τρικ της ΥΚΑΝ μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο-Απετράπη μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών

Η 34χρονη έφτασε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Πάφου από τα Χανιά.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, λοχίας της ΥΚΑΝ Πάφου Πλαστήρας Σιμιλιδης, η 34χρονη πραγματοποίησε ένα ταξίδι δυο σχεδόν ημερών μέχρι να φτάσει στην Πάφο.
 
Ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη, όπου φέρεται να της παρέδωσαν τα ναρκωτικά, μετέβη στην Αθήνα με λεωφορείο και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου ταξίδεψε με εσωτερική πτήση από την Αθήνα στα Χανιά.
 
Από τα Χανιά έφτασε στην Πάφ,ο όπου αναμένοντας τις αποσκευές της έδειχνε ιδιαίτερα αγχωμένη και ανήσυχη, κάτι που πρόσεξε μέλος του υποκλιμακίου της ΥΚΑΝ, ζητώντας από τελωνειακό λειτουργό να την ανακόψει και να την ελέγξει, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν τα ναρκωτικά, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε 20 νάιλον συσκευασίες που ήταν κλεισμένες αεροστεγώς.

Σε θεληματική της κατάθεση ομολόγησε, αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρει ναρκωτικά στην Κύπρο και ότι για κάθε δρομολόγιο λαμβάνει χίλια ευρώ. Είναι άνεργη, είπε, με δυο ανήλικα παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που έκανε αυτά τα ταξίδια.
 
Τα ναρκωτικά είχε οδηγίες να τα παραδώσει σε άγνωστο πρόσωπο στην Κύπρο το οποίο όπως ανέφερε δεν γνώριζε αλλά θα επικοινωνούσε αυτός μαζί της.
 
Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Κολλημένες στην Εισαγγελία οι καταγγελίες για Ησαΐα-Αποφασίζει επί των εισηγήσεων για τρεις υποθέσεις
Βάζουν άνω τελεία για την εθελοντική στράτευση γυναικών-Προτεραιότητα ΣΥΟΠ και κατάταξη 2025 ΕΣΣΟ
Άδειασε η κλεψύδρα για την αποπληρωμή εξωδίκων από το διαδικτυακό ραντάρ-Παραθυράκι μέχρι την καταχώρηση
Αυτοί καταζητούνται για την απόπειρα φόνου εναντίον 31χρονου στην Πάφο (pics)
Βίντεο από τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην πυρκαγιά στο Ισραήλ
Χειροπέδες σε 35χρονο στην Ορόκλινη μετά από μαρτυρία για εμπρησμό οχήματος-Έρευνα και στην οικία του
Πρόστιμα ύψους 36 χιλ. ευρώ σε εργοδότες για αδήλωτη εργασία στη Λάρνακα-Έξι συλλήψεις
Ακινητοποίηση οχημάτων FORD που βρίσκονται υπό ανάκληση λόγω αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ-Στη δημοσιότητα η λίστα
Γυναίκα απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Πάφο και κηδεύθηκε σήμερα
Υπό τετραήμερη κράτηση οι τρεις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μεγάλο Σάββατο