Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο το ύποπτο δέμα στο Υπ.Εξωτερικών

Το "ύποπτο δέμα" που έφτασε το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της αλληλογραφίας και σήμανε συναγερμό, περιείχε, τελικά, ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Το δέμα, που είχε ως παραλήπτη τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, έλεγξαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσαν στο σημείο, ενώ παράλληλα είχε εκκενωθεί το κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

K. Μητσοτάκης: Κλείνουμε τα αφτιά στην τοξικότητα και εργαζόμαστε για λύσεις
Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Ισχυρή έκρηξη σε ισόγειο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη--Δύο ελαφρά τραυματίες και μεγάλες καταστροφές
Οι πιλότοι του Canadair περιγράφουν τα όσα συνέβησαν στην αναγκαστική προσθαλάσσωση-«Ήμασταν μιάμιση ώρα μέσα στη θάλασσα»
Ένταση στη δίκη της Κυριακής-«Δεν ήρθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου, που σου έδωσε το μαχαίρι»
Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο-Βρέφος 18 μηνών πνίγηκε από σουβλάκι
Μεγάλη αναζωπύρωση πάνω από τη Λαύκα στον Φενεό Κορινθίας
Παιδί ΑμεΑ και η συνοδός του ταξίδεψαν στο γκαράζ ενός ferry boat από Θάσο λόγω έλλειψης ράμπας
Πατέρας στη Ρόδο βίαζε την κόρη του για χρόνια-Τεστ DNA έδειξε πως το παιδί της είναι δικό του
Συγκλονισμός στην Ελλάδα... Παράτησε νεκρή την πρώην του και έστελνε SMS από το κινητό της στη μητέρα της