Τραμπ: Θα βγάλω τον στρατό για να προστατέψει τα σύνορα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως «βγάζει τον στρατό» για να προστατεύσει τα σύνορα των ΗΠΑ καθώς ένα καραβάνι μεταναστών από την Κεντρική Αμερική συνεχίζει την πορεία του μέσα από το Μεξικό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Βγάζω τον στρατό για αυτή την Εθνική Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης. Θα ανακοπούν», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και του Πενταγώνου δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αιτήματα για σχόλια είτε σχετικά με ενδεχόμενη στρατιωτική ανάπτυξη είτε σχετικά με ενδεχόμενη εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Τραμπ κατηγόρησε επίσης τα ΜΜΕ ότι υποκινούν την οργή και την πολιτική ρητορική του μίσους καθώς άλλο ένα ύποπτο δέμα, που φέρεται να είναι παρόμοιο με τα δέματα-βόμβες που εστάλησαν σε Δημοκρατικούς αυτή την εβδομάδα, εντοπίστηκε στο Μανχάταν.

«Ένα μεγάλο μέρος του Θυμού που βλέπουμε σήμερα στην κοινωνία μας έχει προκληθεί από τη σκόπιμα λανθασμένη και ανακριβή δημοσιογραφία των Παραδοσιακών ΜΜΕ στην οποία αναφέρομαι ως Ψεύτικες Ειδήσεις», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Έχει γίνει τόσο κακό και μισητό που ξεπερνάει κάθε περιγραφή. Τα Παραδοσιακά ΜΜΕ πρέπει να καθαρίσουν τα του οίκου τους, ΓΡΗΓΟΡΑ!».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγαλειώδης συμμετοχή στο Budapest Pride παρά την απαγόρευση
Το Ιράν άνοιξε τον εναέριο χώρο για διεθνείς πτήσεις στο κεντρικό και το δυτικό τμήμα της χώρας
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Σύλληψη έξι Ισραηλινών στη Δυτική Όχθη για επίθεση σε στρατιώτες
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά