Αυτά προσφέρει το update του Facebook

Μετά την εισαγωγή μιας ολοκαίνουργιας εφαρμογής Messenger, το Facebook ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για την εφαρμογή κοινωνικού δικτύου. Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά που αποκαλύφθηκαν σήμερα δεν θα είναι διαθέσιμα αμέσως, αλλά λίγο αργότερα, όπως η επιλογή προσθήκης τραγουδιών σε ένα προφίλ στο Facebook.
 
Η μουσική στο Facebook Story είναι ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να προσθέτουν τραγούδια στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζονται με τις ιστορίες τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς το Facebook ανακοίνωσε ότι φέρνει την ίδια επιλογή στην News Feed, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να τραβήξετε μια φωτογραφία ή βίντεο από την κάμερα του Facebook (ή να πάρετε ένα από το gallery της φωτογραφικής μηχανής), στη συνέχεια πιέστε το εικονίδιο αυτοκόλλητου και επιλέξτε το αυτοκόλλητο μουσικής.
 
Απλά επιλέξτε το τραγούδι που θέλετε να επισυνάψετε στη φωτογραφία / βίντεο και προσθέστε το αυτοκόλλητο με τον καλλιτέχνη και το όνομα του τραγουδιού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα αυτοκόλλητα και εφέ για να προσαρμόσετε μια ιστορία στο Facebook.

Εκτός από την επιλογή προσθήκης τραγουδιών σε φωτογραφίες και βίντεο, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα Lip Sync Live σε περισσότερες χώρες και ότι ανοίγει το χαρακτηριστικό αυτό σε περισσότερους καλλιτέχνες και δημιουργούς μέσω των Σελίδων. Για να ενισχύσει περαιτέρω το Lip Sync Live, το Facebook προσθέτει την επιλογή να βλέπετε στίχους σε τραγούδια.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό που θα επιτρέψει στους χρήστες του Facebook να προσθέσουν τραγούδια στο προφίλ τους. Θα επιτρέψει στους χρήστες να τοποθετήσουν ένα τραγούδι στην κορυφή του προφίλ τους για να μοιραστούν με φίλους.

Όποιος παίζει το τραγούδι προφίλ σας θα ακούσει ένα κλιπ του τραγουδιού και θα δει ένα βίντεο με φωτογραφίες των καλλιτεχνών και του άλμπουμ. Στη συνέχεια, μπορούν να κάνουν περαιτέρω πράγματα όπως να προσθέσουν το τραγούδι στο δικό τους προφίλ ή να επισκεφτούν τη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook.

Πηγή: techfreaks.gr

Δειτε Επισης

Κορίτσια φοβούνται για τις ρυτίδες από το Δημοτικό λόγω tik tok
Στην παγωμένη «Ευρώπη» το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο της ΝΑΣΑ για πλανητική αποστολή
Γιατί δεν θα διαθέσει στην Ευρώπη την AI του iPhone 16 η Apple
ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο-«Μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»
ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιάζεται σήμερα το iphone 16 - Τα χαρακτηριστικά που προκαλούν θόρυβο
Σε τρία χρόνια εκτιμάται πως ο Έλον Μασκ θα είναι ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο
Νέο τεστ διάγνωσης καρκίνου του προστάτη με αποτέλεσμα σε 15 λεπτά
Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε πως ο Μπάιντεν πίεσε τη Meta να λογοκρίνει περιεχόμενο για την Covid
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη για την αγορά επίπλων ηλικίας 3.500 ετών
Γιατί η Google έχει μείνει πίσω στην κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης