powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Στο σπίτι του Ναμί για δείπνο ο Αβέρωφ

Συνάντηση με τον τέως διαπραγματευτή της τ/κ πλευράς, Οζντίλ Ναμί, είχε στα κατεχόμενα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην οικία του κ. Ναμί. Παρούσες ήταν και οι σύζυγοι των δυο πολιτικών.

"Εξαιρετική φιλοξενία από τον Οζντίλ Ναμί και τη σύζυγό του Σιμπέλ. Μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σε μια φιλική ατμόσφαιρα. Χρειάζεται να συναντιόμαστε και να μιλούμε με τους συμπατριώτες μας και να συζητούμε για το κοινό μας μέλλον", ανέφερε ο κ. Νεοφύτου σε αναρτήσεις του στους λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

Να θυμίσουμε ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου πρόσφατα είχε πάει και πάλι στα κατεχόμενα όπου συναντήθηκε με τον λεγόμενο ΥΠΕΣ Koundret Ozersai.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ
;