Καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό-Κοντραμπάντο τεσσάρων κιλών ναρκωτικών

Τέσσερα κιλά κάνναβης εντόπισε η αστυνομία στην κατοχή 23χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος και συνελήφθη. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ Λεμεσού στην περιοχή του χωριού Ερήμη.
 
Συγκεκριμένα, καταδίωξη δυο οχημάτων, ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών και σύλληψη 24χρονου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν τέσσερα κιλά κάνναβης, σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ, έπειτα από πληροφορία, έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένο σημείο στην επαρχία Λεμεσού. `Οταν επιχείρησαν να ελέγξουν δυο οχήματα, οι οδηγοί τους ανέπτυξαν ταχύτητα, και άρχισε καταδίωξή τους.

Ο οδηγός του ενός οχήματος κατάφερε να διαφύγει ενώ κατά την καταδίωξη του δεύτερου οχήματος έγινε ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών, με το όχημα να ακινητοποιείται προσκρούοντας σε αστυνομικό όχημα.

Δυο άτομα εξήλθαν από το όχημα και άρχισαν να τρέχουν. Η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει το ένα από αυτά, που κρατούσε μια πράσινη σακούλα σκουπιδιών, η οποία περιείχε τέσσερις συσκευασίες του ενός κιλού κάνναβης η κάθε μια.

Από έρευνα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης πέντε γραμμάρια κάνναβης, ένα χειροποίητο τσιγάρο που πιστεύεται πως περιέχει κάνναβη και 495 ευρώ.

Ο 24χρονος συλληφθείς, από χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ για ανάκριση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για εντοπισμό των υπόλοιπων προσώπων.
 
Πηγή ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο