Oι μπηχτές Ολίβα με Μπαλταζάρ, Καϊάφα και το ξέσπασμα για 70 ευρώ!

O Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που εκδιώχθηκε από πάγκο κυπριακής ομάδας το τελευταίο διάστημα.
 
Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας με ανάρτησή του σχολίασε τις μαζικές αποδεσμεύσεις και έριξε την «σπόντα» του. «Αυτή είναι η Κύπρος» έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ισπανός τεχνικός.
 


Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα είχε παράπονα από την αντιμετώπιση και στη θητεία του στην άλλη ελληνόφωνη ομάδα της καριέρας του, τον Άρη. Ο Ισπανός ανακοινώθηκε στις 12 Ιουνίου 2007 από την Θεσσαλονίκης, στον πάγκο της οποίας είχε καθίσει μόλις για ένα αγώνα.
 
«Είναι προσβλητικό για εμένα να απομακρύνομαι μετά από ένα μόλις αγώνα, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει κάποιο θέμα μαζί μου πριν από το παιχνίδι αυτό. Πριν από τον αγώνα με Πανιώνιο δεν υπήρχε οτιδήποτε. Δεν μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή από ένα παιχνίδι» είχε αναφέρει τότε ο νέος προπονητής της Ομόνοιας για τη αποπομπή του, θεωρώντας ότι συνδεόταν άμεσα με το διαζύγιο της ομάδας με τον μάνατζερ Μανουέλ Φερέρ.

 
Η διαμάχη πάντως είχε επεκταθεί και στο θέμα της διαμονής του σε ξενοδοχείο με παρέα. «Η ομάδα είναι πολύ πιο πάνω από το να διαθέτει ένα δωμάτιο στο τεχνικό τιμ. Θεωρώ ότι δεν με σεβάστηκαν. Είναι θέμα αξιοπιστίας να μοιράζομαι το ξενοδοχείο με άλλους δύο. Είμαι επαγγελματίας και αυτό που ήθελα ήταν να οργανώσω την ομάδα. Ο Φέρερ μου είχε πει ότι θα μου λύσουν το θέμα, αλλά δεν έγινε γιατί μάλλον δεν ήθελαν να ξοδέψουν 70 ευρώ παραπάνω».

Δειτε Επισης

Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»
Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο
Έγκλημα χαρακτήρισε τη φωτιά ο Ιεζεκιήλ-«Έγινε στάχτη το ελαιοχώρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δασοπυροσβέστης»
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Μάχη για τη ζωή δίνει 27χρονος μετά από τροχαίο-Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση