Στο ενάμιση εκατομμύριο οι ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο-Η τελική καταγραφή

Στο ενάμιση εκατομμύριο εκτιμώνται οι ζημιές από τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο που κτύπησε τους Αγιούς Τριμιθιάς και το Παλιομέτοχο την περασμένη Κυριακή.
 
Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος ανάρτησε την τελική καταμέτρηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, από τον ανεμοστρόβιλο επηρεάστηκαν 165 οικίες,3 γεωργικές αποθήκες, 2 επαγγελματικά υποστατικά και 4 βιομηχανικά υποστατικά.
 
Στην ανάρτηση του ο Υπουργός έστειλε το μήνυμα ότι το σημαντικό είναι ότι υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ ευχαρίστησε τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την άμεση κινητοποίηση τους.
 
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, η Κυβέρνηση αναμένεται να προωθήσει άμεσα την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας, υπό τη μορφή προκαταβολής, μέχρι €2.000 στους πληγέντες.
Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης