Η πρώτη αποστολή του Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για την αυριανή (20/10 - 19:00) αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο στάδιο ΓΣΠ.

Ο Πάολο Τραμετσάνι επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι στο οποίο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Λευκωσίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Εφραίμ και Ενσούε, ενώ επιστρέφει ο Χεσούς Ρουέδα.

Η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων:

Waterman (GK), Romo (GK), Βούρος, Αλεξάνδρου, Caju, Μερκής, Carlão, Rueda, Morais, Souza, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Cascini, Αλωνεύτης, Tamari, Natel, Zahid, Balogh, Dellatorre, Reza.

Δειτε Επισης

Έως και 70% οι απώλειες νερού σε κοινότητες-«Δεν αρκεί το κονδύλι των 8 εκατ. ευρώ που δόθηκε στους ΕΟΑ»
Προειδοποιεί για παραπλανητικά sms για ανεξόφλητους λογαριασμούς η ΑΗΚ-Συστήνει προσοχή
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι δύο για το επεισόδιο στην Ποταμιά-Συνδέθηκε και η δεύτερη σφαίρα με όπλο αστυνομικού
Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες εξέφρασαν την ελπίδα πως θα αποφυλακιστούν οι αδελφοί Μενέντεζ
Η ΕΕ ετοιμάζει την απάντηση στους δασμούς Τραμπ-Οι συγκρατημένοι και το εμπορικό «μπαζούκα»
Υπάλληλος εταιρείας έκαψε τον Γιαννάκη-«Δεν προσκόμιζε για δύο χρόνια τα διπλώματα του, μετατέθηκε στο εργοτάξιο»
Καταγγέλλει ναζιστικό χαιρετισμό σε σχολείο με την ανοχή καθηγήτριας το ΑΚΕΛ-Ζητά έρευνα (pic)
Σε τροχιά υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων ο ΚΟΑΓ-Εξασφάλισε πηγές εσόδων το ΥΠΕΣ
Κρούουν κώδωνα κινδύνου οικονομολόγοι για τους δασμούς Τραμπ-Πιθανό να οδηγήσει σε παγκόσμια ύφεση
Ορατός ο κίνδυνος να χαθούν ευρωπαϊκά κονδύλια για την ΑΨΑ-Αναμένει την έγκριση του προϋπολογισμού