Αναστάληκε η λειτουργία υποστατικών που λειτουργούσαν χωρίς άδεια και πωλούσαν αλκοόλ στην Πάφο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διατάγματα αναστολής λειτουργίας δύο κέντρων αναψυχής που βρίσκονται στην επαρχία Πάφου, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και μέχρι την εκδίκαση υποθέσεων και αφορούν στην Νομοθεσία για τα κέντρα αναψυχής και στην πώληση οινοπνευματοδών ποτών.
       
Οι 50χρονη και 42χρονη ιδιοκτήτριες των δύο κέντρων αναψυχής καταγγέλθηκαν από μέλη της Αστυνομίας το βράδυ της περασμένης Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι τα υποστατικά λειτουργούσαν χωρίς τη σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΤ, ενώ σε αυτά υπήρχαν προς πώληση οινοπνευματώδη ποτά, χωρίς τη σχετική άδεια έκθεσης και πώλησης οινοπνευματοδών ποτών.
       
Την περασμένη Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου καταχωρήθηκαν για εκδίκαση οι δύο υποθέσεις στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.
       
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε σήμερα διατάγματα αναστολής λειτουργίας των δύο υποστατικών, μέχρι την εκδίκαση των δύο υποθέσεων.
       
Οι εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στο υποστατικό της 50χρονης ορίστηκε στις 8 Οκτωβρίου, 2018, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στο υποστατικό της 42χρονης ορίστηκε στις 9 Οκτωβρίου, 2018.
       
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε από την εστία κουζίνας και επεκτάθηκε στην οροφή η φονική πυρκαγιά με θύμα τον 27χρονο
Σε καταστολή 75χρονος-Παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο
Μάχη για τη ζωή δίνει 18χρονος-Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία
Παιδιά με αποσκευές γεμάτες θλίψη, πόνο και πληγές-Οι ευχές για δικαιώματα και η σκληρή πραγματικότητα
Καμία ανησυχία στην Κύπρο από τη μετάλλαξη δότη σπέρματος στο Βέλγιο-Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου
Προηγείται η ανακουφιστική φροντίδα πριν την ευθανασία-Η ανάγκη για θεσμοθέτηση και ισότιμη πρόσβαση
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα