Με εγκαύματα στο νοσοκομείο ηλικιωμένη στην Πάφο-Έβραζε ελιές και πήρε φωτιά η αποθήκη της

Στο ΓΝ Λευκωσίας μεταφέρθηκε 75χρονη η οποία υπέστη εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε στην αποθήκη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ηλικιωμένη 75 ετών ενώ έβραζε ελιές σε μεγάλο σκεύος στην αυλή του υποστατικού της που βρίσκεται σε περιοχή μεταξύ της Χούλου και της Λεμόνας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πήρε φωτιά η αποθήκη της.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν στη σκηνή τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Από την φωτιά το μικρό υποστατικό 5χ2 που περιείχε εύφλεκτα υλικά όπως 25 σακούλες σανό, 15 πλαστικές κάσες με ελιές και διάφορα λάστιχα άρδευσης διαφόρων  μιλιμέτρων, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η 75χρονη ηλικιωμένη από την φωτιά υπέστη εγκαύματα. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΓΝ Λευκωσίας.

Η κατάσταση της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σε δίκη οι τρεις για την θανάτωση του καγκουρό-Στο εδώλιο και η ιδιοκτήτρια της φάρμας
Από το 2013 κοινοποιήθηκε αναφορά RAPEX για τους ΤΑΚΑΤΑ-«Δεν υπήρξε ανταπόκριση από τον ΤΟΜ»
Πήγαν στην οικία 49χρονου για ναρκωτικά και εντόπισαν 188 μπιτόνια με πετρέλαιο
Χειροπέδες σε τουρίστα στην Αγία Νάπα-Ήταν υπό επήρεια αλκοόλ και προκαλούσε ανησυχία
Στις φλόγες υποστατικό με ζώα στην Ευρύχου
Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθύνης ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Όλοι εναντίον όλων
Αγόρευσε από το εδώλιο ο 28χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από τις Φυλακές-«Η μαρτυρία στερείται πειστικότητας»
Πιέζει το χρονοδιάγραμμα για την ταυτοποίηση των προπληρωμένων SIM-Ακυρώνονται οι αριθμοί μετά τον Νοέμβριο
Πρόσω ολοταχώς η αύξηση στέρησης άδειας από τρεις μήνες σε δύο χρόνια σε καταδικασθέντες για θανατηφόρα
Απέρριψε την αίτηση των κοινοτήτων Μιτσερού για ασφαλτικότο Ανώτατο-Πίσω στο Πρωτοδικείο η υπόθεση