IMR/University of Nicosia™: Επενδύοντας στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση

Κάτοχος του πιστοποιητικού Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας CYS EN ISO 9001:2015 είναι o IMR/University of Nicosia™, ένας από τους κορυφαίους Οργανισμούς στον κλάδο των Ερευνών Αγοράς και Δημοσκοπήσεων της Κύπρου, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιολόγησής του. Το πιστοποιητικό καταδεικνύει την συνεχή ποιοτική αναβάθμιση του Οργανισμού και την προσήλωση του στην βελτιστοποίηση των πρακτικών και εργαλείων πραγματοποίησης των δραστηριοτήτων του. 
 
Το διεθνές πρότυπο CYS EN ISO 9001:2015 αποτελεί απόδειξη του γεγονότος πως ο IMR/University of Nicosia™ εφαρμόζει συγκεκριμένες μεθοδολογίες διαχείρισης έργων (project management) και διασφάλισης ποιότητας, οι οποίες εξασφαλίζουν την επιτυχή διεκπεραίωση μεγάλων και σύνθετων έργων.
 
Το πιστοποιητικό απονεμήθηκε στον IMR/University of Nicosia™ από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, κατά την Ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας, που συνδιοργάνωσαν η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ) και ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS).
 
Ο IMR/University of Nicosia™ συνεχίζει δυναμικά να υιοθετεί και να εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές κατά την καθημερινή ροή των εργασιών του, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Δειτε Επισης

Α. Μιχαηλίδου: Η συνεργασία Κύπρου-Ελλάδας μπορεί να διαμορφώσει ευρωπαϊκές πολιτικές
Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λευκωσία λόγω βλάβης-Στο σημείο συνεργείο της ΑΗΚ
Στο στόχαστρο της Κομισιόν η Κύπρος-Δεν συμμορφώθηκε σε σειρά υποχρεώσεων για ενωσιακό δίκαιο
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο... Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία σκηνοθέτρια Ιρένα Ιωαννίδου
ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελίες Φαίδωνα για άθλιες συνθήκες διαμονής μεταναστών-Πώς απαντά το Υφ. Πρόνοιας
Η ενημέρωση του Γραφείου Επιτρόπου Επικοινωνιών για την υποχρεωτική ταυτοποίηση προπληρωμένων SIM
Υπ. Άμυνας: Επιτακτική ανάγκη να τεθεί η ενίσχυση αμυντικών δυνατοτήτων ως ύψιστη προτεραιότητα
Αποκαταστάθηκε βλάβη σε αγωγό υδροδότησης στη Λεμεσό
Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα για τον θάνατο του 33χρονου μεταμοσχευμένου-«Κανονικά πρέπει να το έχουμε μέχρι αύριο»
Χ. Παρπαρίνου: Η φωνή τους ακούγεται δυνατά στο εξωτερικό, αλλά αγνοείται στο σπίτι τους