Στόχος για δεύτερη φορά δικηγορικό γραφείο στην Πάφο-Άγνωστοι άρπαξαν κομπιούτερ και έγγραφα

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής δικηγορικού γραφείου στην Πάφο διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως  Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια του δικηγορικού γραφείου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι εισήλθαν στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί στην Πάφο και τις απέσπασαν κομπιούτερ και διάφορα έγγραφα.

Ανέφερε μάλιστα στις ανακριτικές αρχές πως ο δράστης τις προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο γραφείο της. Η αξία της ζημιάς που υπέστη το δικηγορικό γραφείο δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα πριν κάποιο χρονικό διάστημα . Για την υπόθεση είχε συλληφθεί πρόσωπο που είναι ελεύθερος με όρους. 

Η Αστυνομία για την υπόθεση αναζητεί  ένα πρόσωπο και εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης
Ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα 17χρονος από τη Συρία
Καταγγελίες για το εργασιακό καθεστώς των φρουρών-Την ανάγκη πρωτοκόλλων διαπίστωσε η Βουλή
Πυρκαγιά στα Μανδριά Λεμεσού-Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο πέμπτος συλληφθείς για την επίθεση κατά των πετοσφαιριστών Παφιακού