Επιστρέφει η σκόνη-Βροχές το απόγευμα

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Σήµερα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι τα πρωινά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Το απογεύµατα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, τα βόρεια και τα ανατολικά παράλια.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, παραµένοντας, στο εσωτερικό και τα ορεινά, λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το Σαββατοκύριακο αναµένεται σταδιακή πτώση για να κυµανθεί γενικά γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 

Δειτε Επισης

Παραδέχεται τα προβλήματα στο ΓεΣΥ ο Δαμιανός-«Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες δεν θα καταρρεύσει»
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Καλοκαιριάτικες βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα-Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά πιέζουν ασφυκτικά τα νοικοκυριά-Προμηνύεται δύσκολο καλοκαίρι
Περίπου 70.000 μονάδες αίματος ετησίως από εθελοντική αιμοδοσία στην Κύπρο
Δέσμευση Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος να αξιοποιήσει πορίσματα τριημέρου για Ξηρολιθική Κληρονομιά
Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές
Ο Δένδιας μιλά για την «Αόρατη Συνωμοσία» που οδήγησε στη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο