Υπό κράτηση τέθηκε ο κουκουλοφόρος που εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο στη Λάρνακα

Γύρω στις 10 σήμερα το πρωί, άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο στη Λάρνακα, προτάσσοντας μαχαίρι εναντίον της υπεύθυνης του υποστατικού.

Η υπεύθυνη αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να τραπεί σε φυγή, ενώ έγινε αντιληπτός από πολίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ανακόψουν. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, εισήλθε σε αυλή σχολικού κτιρίου στη Λάρνακα, όπου πολίτες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Μέλη της Αστυνομίας, τα οποία είχαν μεταβεί άμεσα στη σκηνή, συνέλαβαν τον ύποπτο, ηλικίας 29 ετών.

Ο 29χρονος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας, μαχαιροφορίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και παράνομης εισόδου. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνούν την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας