Τι λέει ο δικηγόρος του Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού

Την ικανοποίησή του μετά την εξέταση των στοιχείων της υπόθεσης Ρονάλντο εξέφρασε ο Πίτερ Κρίστιανσεν, το γραφείο του οποίου έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει νομικά τον Πορτογάλο άσο της Γιουβέντους στον ισχυρισμό της Κατρίν Μαγιόργκα ότι υπήρξε θύμα βιασμού του CR7, πριν από 9 χρόνια.
 
Ναι, είμαι ικανοποιημένος απ΄ αυτό που είδα» σχολίασε ο Κρίστιανσεν, όπως αναφέρει στις σελίδες της η πορτογαλική εφημερίδα Correio de Manha. Από τη στιγμή που υπήρξε επανεκκίνηση για το συγκεκριμένο θέμα, μετά την εξωδικαστική διευθέτησή του το 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήδη έχει ξοδέψει 860 χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους, πάντοτε σύμφωνα με το ιβηρικό έντυπο. 

Εν τω μεταξύ, προς υπεράσπιση του διάσημου άσου, φέρεται ότι παρενέβη μια «ιστορική» φίλη του ποδοσφαιριστή, το μοντέλο Νερέιδα Γκαγιάρδο. «Από όσο μπορώ να γνωρίζω τον Κριστιάνο, μπορώ να πω ότι είχε ανέκαθεν άψογη συμπεριφορά. Δεν τον θεωρώ επιθετικό πρόσωπο, απολύτως τίποτα από όλα αυτά» δήλωσε η πρώην κοπέλα του παίκτη.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Χωρίς Κωστή Ευσταθίου οι εκλογές της ΕΔΕΚ-Κρίθηκε ότι δεν είναι μέλος
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Ενοχλημένος που ο Πρόεδρος αναφέρεται σε επανενωμένη Κύπρο ο Τατάρ
Επιβεβαίωσε το μένος του δράστη η νεκροτομή στον Αργυρού-Δέχθηκε 19 μαχαιριές, μοιραία τα τραύματα στον θώρακα
Βασική προτεραιότητα της Κύπρου η ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με την Μέση Ανατολή
H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος
Δεν πήγε καλά η συνάντηση για τα ΜΟΕ-«Η προσέγγιση γιαβάζ γιαβάζ δεν δουλεύει»