Παρούσα η νέα γενιά!

Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια πως έχουν γίνει αρκετές αναφορές στο «χάσμα γενεών» που υπάρχει στη κυπριακή καλαθόσφαιρα. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League όμως είδαμε αρκετούς παίκτες από τη νέα γενιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, αλλά και κάποιους από αυτούς να κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ας δούμε ποιοι έπαιξαν και τι έκαναν:

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Κεραυνό, είδαμε τον Ραφαήλ Ελευθερίου, στην επίσημη επιστροφή του από την Αμερική, να παίζει 12 λεπτά. Από το «τριφύλλι» 10 λεπτά αγωνίστηκε ο Ζαχαρίας Χανούν, 9 ο Παύλος Σταυρινίδης και 8 ο Γιώργος Τρετιακόφ.

Ο 23χρονος Πέτρος Παπαμιχαήλ έχει κερδίσει τον προπονητή του που του δίνει χρόνο και αυτός τον εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο στη πρεμιέρα! Σε 15 λεπτά πέτυχε 10 πόντους με 100% ευστοχία σε όλες του τις προσπάθειες (2/2 τρίποντα, 1/1 δίποντα και 1/1 βολές)! Επίσης είδαμε και τον Αριστείδη Χρίστου να παίζει για 6 λεπτά.

Για την ΑΕΚ που πέρασε με νίκη από το «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» είδαμε τον Μιχάλη Κουμή για 9 λεπτά στην αναμέτρηση και τον Ροβέρτο Μαντοβάνι σε 6 λεπτά να πετυχαίνει 3 πόντους, να μαζεύει 2 ριμπάουντ και να μοιράζει 1 ασίστ και 1 μπλοκ. Καθόλου άσχημα!

Στα παιχνίδια της Κυριακής και στο πρώτο χρονικά, στην Ένωση ο Νικόλας Παπαδόπουλος εμπιστεύεται πολύ τον Παναγιώτη Μάρκου, ο οποίος σε 26 λεπτά είχε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα. Επίσης αγωνίστηκε για 10 λεπτά ο Σίμος Σολωμού.
Από πλευράς ΑΕΛ είδαμε για 10 λεπτά τον Κωνσταντίνο Γρίβα (4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο) και 13 λεπτά τον Μάριο Γεωργίου (2 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο).

Τέλος, στο ντέρμπι της πρεμιέρας, είχαμε εξαιρετικές εμφανίσεις! Από πλευράς ΑΠΟΕΛ εξαιρετικός ήταν ο 20χρονος Πέταρ Ζντράβιτς με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ είδαμε για 12 λεπτά και τον Γιάννη Γιανναρά (2 πόντοι, 3 ριμπάουντ).

Στον Απόλλωνα απίθανος ήταν ο Στέφανος Ηλιάδης ο οποίος σε 31 λεπτά είχε 21 πόντους, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο! Επίσης ο Γιώργος Στυλιανού έπαιξε για 23 λεπτά (4 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ).
 
Πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα από όλους τους νεαρούς που φωνάζουν δυνατά πως η νέα γενιά είναι παρούσα!

Δειτε Επισης

«Υπεύθυνη» για την αναστολή δίωξης του πολιτικού, «υπεύθυνη» για το μέλλον της επανακαταχώρησης της υπόθεσης
Μίλησε σαν πολιτικός, έριξε νερό στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης ο Αγγελίδης
Το «όχι» συνεπάγεται με «όχι», οτιδήποτε άλλο είναι βιασμός... Από θύματα θύτες λόγω στερεοτυπικών αντιλήψεων
Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη