Δεν είπε το «ναι» ο κατοχικό στρατός για νέα οδοφράγματα στη Λευκωσία

Ο τουρκικός στρατός δεν έχει δώσει το πράσινο φως, ούτε και έκανε επιτόπιες έρευνες για τη διάνοιξη οδοφραγμάτων στην Πύλη Πάφου και στην Πύλη Αμμοχώστου, γράφει σήμερα η τ/κ εφημερίδα "Χαβαντίς".

Η εφημερίδα έγραψε χθες σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα ότι ο στρατός έδωσε το πράσινο φως, ενώ συνεχίζονται οι διεργασίες για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου, να ανοίξουν δύο ακόμη οδοφράγματα στην περιοχή της Λευκωσίας και πως ο ταξίαρχος Τεβφίκ Αλγκάν των «δυνάμεων ασφαλείας», πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα και στα δύο σημεία.

Σήμερα η Χαβαντίς γράφει ότι σύμφωνα με πληροφορίες της, ο Αλγκάν δεν περιόδευσε στις εν λόγω περιοχές και ούτε ο τουρκικός στρατός έδωσε το πράσινο φως για τη διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων στην Λευκωσία. 

 Η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει και τις δηλώσεις του «δημάρχου» Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί ότι για το θέμα είχε συναντήσεις με την «προεδρία», την «πρωθυπουργία», το «υπουργείο εξωτερικών» και τον στρατό και κανείς δεν προσεγγίζει το ζήτημα αρνητικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πυρά ΑΚΕΛ κατά του Προέδρου-«Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»
Προστασία ζωτικών ενεργειακών υποδομών από παρεμβάσεις ζητά από ΕΕ ο Παπαναστασίου
Ζητά ενότητα ο Μυριάνθους μετά την αποκάλυψη προθέσεων από Διομήδους-«Καταλληλότερος ο Αναστασίου»
Έρχεται από την εξωτερική για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Πυρά κατά των συμφωνηθέντων για κοινό υποψήφιο
Πάει Βοσνία και Ερζεγοβίνη και Αλβανία ο ΠτΔ-Συνεχίζονται οι επαφές ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ
Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο στα κατεχόμενα για τον σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Αποσύρθηκαν υπέρ του Αναστασίου οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ-«Επιθυμούμε διακαώς επιστροφή όλων των συναγωνιστών»
Πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης Κούμα ζητά το Volt-«Χωρίς καμιά πολιτική παρέμβαση»
Διεκδικεί θέση αναπληρωτή πρόεδρου της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την προεδρία