Χειροπέδες σε δύο για την απαγωγή 25χρονου στη Λάρνακα-Ψάχνουν άλλους δύο

Στη σύλληψη δύο προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και ληστείας, με θύμα 25χρονο, που διαπράχθηκε στις 7 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα.

Πρόκειται για ένα 22χρονο και ένα 20χρονο, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3 το απόγευμα της 7ης Οκτωβρίου, ενώ ο 25χρονος βρισκόταν σε περιοχή της Λάρνακας, τέσσερα πρόσωπα φέρονται να τον άρπαξαν με τη βία, να τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και να τον χτύπησαν. Φέρονται επίσης να του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 25χρονου, οι δράστες τον μετέφεραν σε χώρο στην επαρχία Λάρνακας, όπου τον περιόρισαν σε μία καρέκλα δένοντας τα χέρια του. Ο 25χρονος κατάφερε να λυθεί και αφού βγήκε στο δρόμο για βοήθεια, μεταφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό, σε Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας, όπου κατήγγειλε την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Δειτε Επισης

Αναμένει έρευνα για τη φωτιά στο βαν το ΥΠΑΜ-«Γίνεται για 11 χρόνια το σχέδιο διακίνησης εθνοφρουρών, γίνονται έλεγχοι»
Εν κινήσει μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεμεσό-Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά
Διασώθηκε γυναίκα που τραυματίστηκε σε παραλία-Σκάφος της Λιμενικής την παρέδωσε σε ασθενοφόρο
«Το συμβάν χρήζει εις βάθος διερεύνησης, η ΕΦ είναι πολύτιμη να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν»
Κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ελεγχόμενες ουσίες από υποστατικό στη Λάρνακα
Ξανά στο προσκήνιο ο εγκλωβισμός οδηγών στον αυτοκινητόδρομο-Έμεινε στα συρτάρια η συζήτηση στη Βουλή
Αρχίζει η κατάταξη της 2025 ΕΣΣΟ-Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι
«Αν δούμε τις δύο αποφάσεις του ΕΔΑΔ, διαφαίνεται πως οι θεσμοί νοσούν... Δεν προστατεύουν τα θύματα»
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα