Έφοδος σε οικία 53χρονης στη Λεμεσό-Βρέθηκαν χάπια τουρκικής προέλευσης

Στη σύλληψη 53χρονης Βρετανίδας, μόνιμης κάτοικου Κύπρου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στην κατοχή της οποίας εντοπίστηκαν 200 κουτιά φαρμακευτικού προϊόντος τουρκικής προέλευσης (στεροειδές αναβολικό), που δεν διαθέτει άδεια κυκλοφορίας στη Δημοκρατία.
 
Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, μέλη του γραφείου καταπολέμησης εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς των φαρμακευτικών υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, ερεύνησαν με δικαστικό ένταλμα, την οικία της 53χρονης, σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 200 κουτιά των 100 δισκίων το καθένα, φαρμακευτικού προϊόντος τουρκικής προέλευσης, το οποίο δεν διαθέτει άδεια κυκλοφορίας στην Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ως επίσης και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και αριθμός αποδείξεων αποστολής δεμάτων.
 
Η 53χρονη συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε στον τοπικό αστυνομικό σταθμό και ακολούθως στην ΑΔΕ Λεμεσού, όπου τέθηκε υπό κράτηση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Δειτε Επισης

Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»
Χρέωνε 100 ευρώ το κιλό για να φυλάει ναρκωτικά στην οικία του ο 35χρονος
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Μοίρασαν τις ευθύνες και δεν ανέλαβαν καμία οι Γενικοί Διευθυντές-Έντονες αντιδράσεις μελών της Ερευνητικής
Στους 29 οι τραυματίες από την ανατροπή σχολικού λεωφορείου στα κατεχόμενα
Δεκαπετάχρονος κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση-Τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν καθώς περπατούσε στη Λακατάμια
Στην Κωνσταντινούπολη η ρωσική αντιπροσωπεία
Ερωτήματα για τα σημεία εισόδου ζώων στη Δημοκρατία και για τη φάρμα με τα καγκουρό από τους Οικολόγους
Αναστάτωση σε πτήση προς την Κύπρο-Έγινε αναγκαστική προσγείωση λόγω... αιθέριων ελαίων
Ζημιές σε Λύκειο στη Λακατάμια-Έσπασαν το τζάμι και έβαλαν φωτιά στο γραφείο της Διευθύντριας