Αμετακίνητη η ιταλική κυβέρνηση για τα οικονομικά μέτρα

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε και πάλι στον ιταλικό προϋπολογισμό με δηλώσεις του στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Radicale.

«Δεν αλλάζουμε γνώμη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μέτρα, τα οποία επενδύουν στο μέλλον και στην ανάπτυξη», είπε ο Σαλβίνι.

Σε ό,τι αφορά την χθεσινή γραπτή εκτίμηση του οίκου αξιολόγησης Fitch επί του προσχεδίου προϋπολογισμού, την χαρακτήρισε «ένα έργο που έχουμε ήδη δει και το οποίο ανάγκασε τους ιταλούς να κάνουν τεράστιες θυσίες».

«Δεν θα κάνουμε υποχρεωτική ανάληψη από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιταλών, δεν θα ζητήσουμε τις χρυσές βέρες και δεν έχουμε στο πρόγραμμά μας πολέμους και νέες αυτοκρατορίες πέρα από την Μεσόγειο», είπε με ειρωνικό τόνο ο Σαλβίνι.

«Στους πραγματικούς στόχους μας είναι να προσλάβουμε νέους και νέες στους πυροσβέστες και στα σώματα ασφαλείας και με τα υπόλοιπα χρήματα που θα εξοικονομήσουμε να κάνουμε και κάποια άλλα πράγματα», ολοκλήρωσε ο γραμματέας της Λέγκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Πέθανε ο 61χρονος που τον κατάπιε το MRI στις ΗΠΑ-«Φορούσε αλυσίδα εννέα κιλών»
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές σε σχολείο-Ένας νεκρός
Ο ισραηλινός στρατός επιτίθεται σε στόχους των Χούθι στο λιμάνι της Χοντέιντα στην Υεμένη
«Αν θέλουν πόλεμο θα τον έχουν»-Η ΕΕ ετοιμάζει αντεπίθεση στους δασμούς του Τραμπ, με το βλέμμα στην... έσχατη λύση
Προτείνει τέλος 20 ευρώ για αφίξεις πολιτών εκτός ΕΕ που εξαιρούνται από την υποχρέωση θεώρησης η Κομισιόν
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια μπροστά σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο στο Λονδίνο
Νέες συνομιλίες του Ιράν με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα από επιδρομές του Ισραήλ σε αμάχους που περίμεναν βοήθεια
Αποτροπή τρομοκρατικής συνωμοσίας στο Κάιρο-Τρεις νεκροί σε ανταλλαγή πυρών
Οργισμένος ο Λευκός Οίκος με τον Νετανιάχου μετά τις επιθέσεις στη Συρία-«Συμπεριφέρεται σαν τρελός»