Σε εργοστάσιο σκουπιδιών το νεκρό βρέφος στο Γέρι – Βρέθηκε στον ιμάντα διαλογής (pics)

Νεκρό βρέφος σε εργοστάσιο ανακύκλωσης σκουπιδιών βρέθηκε γύρω στις 8 και 30 στο Γέρι θέτοντας σε κινητοποίηση την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, το βρέφος βρέθηκε από υπάλληλο του εργοστασίου στον ιμάντα διαλογής και αμέσως κάλεσε τις αρχές.

Στην σκηνή κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας για εξετάσεις ενώ στο σημείο έφθασαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για εργοστάσιο που μαζεύει σκουπίδια από διάφορες περιοχές, και ως εκ τούτου θα καταστεί δύσκολο να εξακριβωθεί ο χρόνος και ο τόπος που το βρέφος πετάχτηκε στα σκουπίδια.  
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γερίου, Νεόφυτος Παπαλαζάρου, ανέφερε ότι το βρέφος ήταν «πολτοποιημένο» και ότι αυτό ρίχθηκε στα σκουπίδια και συλλέχθηκε από σκυβαλοφόρο.
 
Επίσης ανέφερε ότι δεν γνωρίζουν την ταυτότητα της μητέρας του ούτε τον χρόνο που πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Στο εργοστάσιο υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο ενδεχομένως να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας.
 

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ