Αύριο ολοκληρώνεται η εκτύπωση των ψηφοδελτίων

Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η εκτύπωση των επίσημων ψηφοδελτίων για τις προεδρικές εκλογές.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών και Βοηθός Γενικός ‘Εφορος Προεδρικής Εκλογής Δημήτρης Δημητρίου, η εκτύπωση ξεκίνησε από Κυριακή και  αναμένεται να τελειώσει αύριο.
Ανέφερε επίσης ότι ακόμη δεν έχουν διευθετηθεί τα εκλογικά κέντρα, σημειώνοντας ότι «είμαστε στα τελευταία στάδια οριστικοποίησης τους».
 
Οσον αφορά τους φυλακισμένους ψηφοφόρους, ο κ. Δημητρίου είπε πως «ήδη έχουν πάρει κατάλογο από τις Φυλακές για το ποιοι θα είναι μέχρι την ημέρα των εκλογών στις φυλακές για να ψηφίσουν στο εκλογικό κέντρο των φυλακών αλλά «αυτό θα ανανεώνεται μέχρι την τελευταία στιγμή»

Για τους ψηφοφόρους που είναι εγκλωβισμένοι, ο κ. Δημητρίου ανέφερε πως αναμένει ότι σήμερα θα έχει από πλευράς του Επιτρόπου για Ανθρωπιστικά θέματα τα τελικά δεδομένα.

Δειτε Επισης

Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»
Κάνει λόγο για αισθητά μειωμένες παράτυπες ροές μεταναστών ο ΠτΔ-«Άλλα κράτη θεωρούν της πολιτικές της ΚΔ ως βέλτιστες πρακτικές»
Καταψηφίστηκε πρόταση για απαλλαγή μελών Γνωμοδοτικού Συμβουλίου από Πόθεν Έσχες
Σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση Θαλασσόλυκος-ΙΙ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
Με αιχμές για Μορφάκη ζητά το μητρώο της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Δεν θέλω να θεωρηθεί η ευγένειά μου ως αδυναμία»
Πηγές τουρκικού ΥΠΑΜ: Μέρος τεμαχίου 5 κυπριακής ΑΟΖ εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας
Επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη-«Ακόμη ένας λόγος για να παραιτηθεί, συσσωρευμένες αποτυχίες»