Κουκουλοφόρος πρόταξε μαχαίρι και λήστεψε περίπτερο στην Λεμεσό

Ληστεία διαπράχθηκε  με το καλημέρα στη Λεμεσό.

Η ληστεία διαπράχθηκε, στις 5.15 το πρωί σε περίπτερο στην Αγία Παρασκευή του χωριού Γερμασόγειας.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κουκουλοφόρος εισήλθε στο περίπτερο και αφού πρόταξε μαχαίρι, μιλώντας στην Κυπριακή διάλεκτο απαίτησε τις εισπράξεις από τον υπάλληλο.

Αφού άρπαξε διακόσια περίπου ευρώ και τέσσερις κούτες τσιγάρα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Ενημερώθηκε η αστυνομία, περίπολα της οποίας έσπευσαν επί τόπου για έρευνες και ανακρίσεις.  Ο δράστης που περιγράφεται ως ύψους 1.70, λεπτής σωματικής διάπλασης και έφερε φόρμες σκούρου χρώματος και γάντια και πιστεύεται ότι είναι Κύπριος, παραμένει άφαντος.

Οι ανακριτές αξιολογούν τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του περιπτέρου σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το ληστή.

Δειτε Επισης

Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο