Χειροπέδες σε 62χρονο στην Πάφο για παιδική πορνογραφία

 

Στη σύλληψη 62χρονου κάτοικου Πάφου, προέβη χθες το μεσημέρι το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για υπόθεση απόκτησης, κατοχής και διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΓΚΗΕ και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του 62χρονου, όπου εντόπισαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων με παιδικό πορνογραφικό υλικό και ο 62χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

 

 

 

Δειτε Επισης

Καίει Γιαννάκη το πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-«Δεν έλαβε ποτέ πτυχίο, παρακολούθησε κάποια μαθήματα»
Συμφωνήθηκε νέος γύρος ανταλλαγής αιχμαλώτων κατά τις συνομιλίες «εξπρές» Ρωσίας με Ουκρανία
Νέος γύρος ερευνών στην Πορτογαλία για την Μαντλίν ΜακΚαν-Θα ψάξουν τυχόν ίχνη του σώματός της
Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στα υποστατικά του δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας
Αντεξετάστηκε ο γραφολόγος στη δίκη εντός δίκης της Γερμανίδας φερόμενης σφετερίστριας
Εξερράγη το ηφαίστειο της Αίτνας-Σύννεφα τέφρας στον ουρανό, τουρίστες έτρεχαν να σωθούν (live εικόνα)
Σύλληψη, καταγγελίες, πρόστιμα και έλεγχοι σε υποστατικά της Λεμεσού
Ολοκληρώθηκε μέσα σε 1,5 ώρα ο β' γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη
Διιστάμενες απόψεις και εντάσεις στη συζήτηση για ευθανασία-Οι υπέρ, οι εναντίον και η θέση της εκκλησίας
Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συζητήσεις Ρωσίας-Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη