Στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια Τσίπρας και Καμμένος

 

Στην Κάλυμνο για να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πρόκειται να ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης της περιοχής. 

Την απόφαση πήρε το δημοτικό συμβούλιο Καλύμνου σε έκτακτη συνεδρίαση του, ενώ η εκδήλωση ανακήρυξης του πρωθυπουργού σε επίτιμο δημότη Καλύμνου θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο- Αναγνωστήριο του Δήμου.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης να θέσει στον πρωθυπουργό ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το νησί επιδιώκοντας την δρομολόγηση λύσεων.

Στη Κάλυμνο πρόκειται επίσης να μεταβούν αύριο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις