Έκρυβε στο ταβάνι του σπιτιού του αρχαία και ναρκωτικά στην Πάφο

Στη σύλληψη 38χρονου και 29χρονου προέβη χθες βράδυ η Αστυνομία στην Πάφο, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχή ναρκωτικών, παράνομης κατοχή αρχαιοτήτων και παράνομης κατοχή περιουσίας.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα με δικαστικό ένταλμα την οικία 38χρονου στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε στην κατοχή του 38χρονου ένα χειροποίητο τσιγάρο με κάνναβη και ένα τεμάχιο από καλαμάκι το οποίο περιείχε ποσότητα μεταμφεταμίνης βάρους 0,3 γραμμαρίου. Στην κατοχή του επίσης εντοπίστηκε ένα μικρό φανάρι εντός του οποίου υπήρχαν δέκα τεμάχια από καλαμάκι τα οποία περιείχαν ποσότητα μεταμφεταμίνης βάρους 1,5 γραμμαρίου.

Επίσης, εντοπίστηκαν δύο γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά με ίχνη κάνναβης, ενώ σε κρύπτη στο ταβάνι εντοπίστηκαν οκτώ πήλινα σκεύη και μεγάλος αριθμός κομματιών σκευών, τα οποία  πιστεύεται ότι πρόκειται για αρχαιότητες.

Παράλληλα, στην πίσω αυλή της οικίας εντοπίστηκε μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού χωρίς αριθμούς εγγραφής και διακριτικά στοιχεία αναγνώρισης, για την οποία ο 38χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της.

Όλα τα πιο πάνω τεκμήρια παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο 38χρονος και ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, το οποίο βρισκόταν κρυμμένο σε δωμάτιο της οικίας, συνελήφθησαν  και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων, ενώ συνελήφθηκε εκ νέου για εντάλματα προστίμου που εκκρεμούν εναντίον του.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης μίας ημέρας στον 38χρονο.

Η ΥΚΑΝ, το ΤΑΕ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τι εξετάσεις.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνελήφθησαν από τις Βάσεις οι τρεις ανήλικοι μετά την καταδίωξη-Είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά
Άγρια καταδίωξη 14χρονου οδηγού στον αυτοκινητόδρομο-Από τις Χαλεπιανες κατέληξαν στην Πύλα
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 31χρονο επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα του
Απουσιάζει από την οικία του ο 42χρονος Γιώργος Θεοδώρου (pic)
Στο Δικαστήριο για καταχώρηση οι υποθέσεις κατά Ησαΐα-Περιμένει ενημέρωση για το κατηγορητήριο η υπεράσπιση
Πλησιάζει η ώρα της ποινής για την ανθρωποκτονία του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Πρόκειται για αθέλητη ανθρωποκτονία»
Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος