Έτσι πρέπει να οδηγούμε στο χιόνι-Βίντεο με χρήσιμες οδηγίες από REACTION

 Οι χιονισμένες πλαγιές του Τροόδους αποτελούν πόλο έλξης για εκατοντάδες Κύπριους ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών και των Σαββατοκύριακων. Ο καιρός τον Χειμώνα και ειδικότερα σε ορεινές περιοχές είναι απρόβλεπτος και σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ηλιόλουστη ημέρα μπορεί να μετατραπεί σε μια σφοδρή καταιγίδα ή χιονόπτωση.

Σύμφωνα με την Μονάδα Οδικής Ασφάλειας του REACTION η οδήγηση στο χιόνι μπορεί για κάποιους να φαίνεται εύκολη όμως για την πλειοψηφία των πολιτών δεν είναι κάτι συνηθισμένο και σίγουρα ενέχει μεγάλους κινδύνους ειδικότερα εάν ο οδηγός δεν έχει εμπειρία ή δεν έχει προετοιμαστεί σωστά. Μέσα από ενημερωτικά σποτ από σήμερα και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου η REACTION, με την βοήθεια ειδικών στο κάθε τομέα,θα δίνει κάποιες χρήσιμες συμβουλές προς τους οδηγούς. 

Προς το σκοπό τούτο ετοίμασε και το πιο κάτω βίντεο στο οποίο ο Επικεφαλής της Μονάδας Οδικής Ασφάλειας του REACTION Μάριος Σταύρου και ο Επιθεωρητής Ελαστικών της L.P.Franceskides Michelin Cyprus, Κώστας Χατζηστυλής, δινουν κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το πώς πρέπει να οδηγούμε στα χιόνια. 

Δείτε το βίντεο

 

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα