Σοβαρό τροχαίο με 5 τραυματίες στη Λάρνακα – Τρελή πορεία οχήματος

Δύο κοπέλες ηλικίας 18 χρόνων νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από τραυματισμό τους σε οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις έντεκα χθες βράδυ 18χρονη από τα Λιβάδια οδηγούσε το όχημα της στην Οδό Καλαμών στα Λιβάδια, έχοντας ως επιβάτες άλλες τέσσερις κοπέλες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η οδηγός εισήλθε σε χωματόδρομο και απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βγει εκτός του δρόμου. Στην προσπάθεια της οδηγού να επαναφέρει το αυτοκίνητο στο δρόμο, το όχημα ανατράπηκε με αποτέλεσμα και οι πέντε επιβαίνοντες να τραυματιστούν.
 
Με ασθενοφόρο οι κοπέλες διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου μία 18χρονη από τη Ξυλοτύμπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, αφού φέρει κάταγμα θωρακικού σπονδύλου.
 
Επίσης δεύτερη 18χρονη από τα Κελιά κρατήθηκε για νοσηλεία αφού  υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
 
Οι άλλες τρεις κοπέλες, δηλαδή η οδηγός, μία 20χρονη από τη Λάρνακα και μία 18χρονη από τα Λιβάδια αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Δειτε Επισης

Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Απόπειρα αυτοκτονίας στις Κεντρικές Φυλακές-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κρατούμενος
Νεαρή έπιασε τιμόνι υπό επήρεια ναρκωτικών-Συγκρούστηκε με όχημα 93χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά
Από την Μαδρίτη μέσω Βελιγραδίου έφτασαν στην Κύπρο τα 17 κιλά κάνναβης-Στο κελί οι δύο
Εκμεταλλεύτηκαν τις ψηλές θερμοκρασίας και βγήκαν στις παραλίες οι Κύπριοι-Αυξημένη κίνηση στους δρόμους
Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε φούρνο, πρόταξαν μαχαίρι και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή
Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Χειροπέδες και σε 36χρονο για την εισαγωγή ναρκωτικών μέσα σε πακέτα με μπισκότα και τσίχλες
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ξεκίνησε από την εστία κουζίνας και επεκτάθηκε στην οροφή η φονική πυρκαγιά με θύμα τον 27χρονο