Αυτός είναι ο φερόμενος δολοφόνος της 22χρονης Κύπριας – Στάση «σιωπής» και λίγα λόγια (pic)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 22χρονης ελληνορωσίδας Ιουλιάνα Τούντος, Κασίμ Λιούις.

Ο 31χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή σε πρωτοδικείο του Λονδίνου, κατά τη διαδικασία που διήρκησε 90 λεπτά, μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομα, την ημερομηνία γέννησής του, τη διεύθυνση και την εθνικότητά του.

Μετά από την παράθεση των στοιχείων της υπόθεσης η Αστυνομία διέταξε την προφυλάκισή του και την επανεμφάνισή του στο κεντρικό δικαστήριο ποινικών υποθέσεων του Λονδίνου, την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως η 22χρονη είχε εντοπιστεί νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι στο πάρκο Φίνσμπουρι του βορείου Λονδίνου, την περασμένη Τετάρτη, τρεις ημέρες μετά από την εξαφάνισή της.

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας