«Καλό ταξίδι αδελφέ…» - Συγκινητικό αντίο από τους συμμαθητές του άτυχου Νεόφυτου

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε χθες ο 16χρονος Νεόφυτος Τσαγγαράς ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 16 ετών, έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε αγροτικό δρόμο στην Αχέλεια της Πάφου.
 
Οι συμμαθητές και φίλοι του άτυχου Νεόφυτου συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του σχολείου που φοιτούσε στην Γεροσκήπου κρατώντας πανό στα οποία αναγραφόταν «Καλό ταξίδι αδελφέ μου», αποχαιρετώντας με αυτό το τρόμο τον αγαπημένο τους Νεόφυτο.   
Υπενθυμίζεται ότι ο Νεόφυτος μαζί με τον 13χρονο ξάδελφο του επέβαιναν σε διπλοκάμπινο πηγαίνοντας βόλτα, με οδηγό τον 16χρονο.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, σε κάποια στιγμή ο 16χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρεξέκλινε της πορείας του, πλαγιολίσθησε και κτύπησε βίαια σε κυπαρίσσι.
 
Ο 13χρονος βρέθηκε εκτός οχήματος ενώ ο 16χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του. Απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δυστυχώς ήταν νεκρός!

Από τις έρευνες προκύπτει ότι ο 16χρονος είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα για αυτό και η βίαιη σύγκρουση στο κυπαρίσσι. Επίσης, μοιραίο λάθος, ήταν και ότι οι δυο νεαροί δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας ενώ δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι ο νεαρός ήταν ανήλικος και δεν έπρεπε να βρισκόταν στη θέση του οδηγού και συνεπώς η απειρία του.   

 

 

 

Δειτε Επισης

Εντός δύο εβδομάδων η απόφαση Τραμπ για Ιράν-Δίνει περιθώριο στη διπλωματία, συνάντηση στην Ελβετία
Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τον πόλεμο ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν
Πυρκαγιά σε κυλίνδρους οξυγόνου στον Στρόβολο-Εκκενώθηκε πολυκατοικία
Οι ΗΠΑ αποσύρουν δεκάδες αεροσκάφη από βάση στο Κατάρ
LIVE: Νέα επίθεση του Ιράν στην Μπερ Σεβά με βαλλιστικό πύραυλο-Ζημιές σε κατοικίες, πέντε τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Συνεχόμενες εκρήξεις στη Λεμεσό μετά από φωτιά σε όχημα-Εκκενώθηκε πολυκατοικία, στάχτη πέντε αυτοκίνητα
Τα προεκλογικά «θα» του Τραμπ μάγκωσαν τους MAGA-Το Ιράν, ο «ηλίθιος, ξένος πόλεμος» και τα μαθήματα για Βουλευτικές
Μύλος με τα Buggies στη Βουλή-Κινούνται χωρίς ΜΟΤ και άδεια κυκλοφορίας γιατί θεωρούνται τρακτέρ
Λερναία Ύδρα οι υποθέσεις με φόντο την Εκκλησία-Από τους Αββακούμ στον Τυχικό και από τον Σερκελίδη στον Ησαΐα
Θέλουν να ρίξουν φως σε εισόδους και εξόδους των αυτοκινητοδρόμων-Αντίδραση βουλευτών για την απουσία Αστυνομίας