Στην αντεπίθεση ο Καρογιάν: Αντί να δουν τα λάθη τους ξεκαθαρίζουν λογαριασμούς

Με γραπτή του δήλωση ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, τοποθετείται επί των εξελίξεων στο κόμμα και της πρόθεσης για διαγραφή στελεχών, ανάμεσα στα οποία είναι και ο ίδιος για την στάση που τήρησαν στις εκλογές.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της κορυφαίας πολιτικής και πολιτειακής διαδικασίας, το ενδιαφέρον και η προσοχή των πολιτών θα πρέπει να είναι στραμμένη προς την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί τα επόμενα πέντε χρόνια, τόσο στη διαχείριση του κυπριακού προβλήματος όσο και για την κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

 Αυτή είναι η απάντηση του Νίκου Αναστασιάδη στο ΕΛΑΜ  

Η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, με εκπληκτική ταχύτητα και για προφανείς λόγους, χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής και επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη ευθιξίας, αντί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Πρόεδρος του Κόμματος τέθηκε εκτός της μάχης του 2ου γύρου των προεδρικών εκλογών, πεισματικά επιμένει στην γνώριμη της εσωστρέφεια και στην εκκαθάριση εσωκομματικών λογαριασμών.

Προφανώς αποφεύγει να απαντήσει στα πώς και τα γιατί της αποδοκιμασίας της και αναζητά τους αποδιοπομπαίους τράγους στους οποίους θα φορτώσει τις δικές της ευθύνες.
 
Δικαίωμά τους!
 
Στο παρόν στάδιο δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια στα μικροπολιτικά παίγνια της ηγεσίας του ΔΗΚΟ. Αμέσως, μετά τις εκλογές θα υπάρχει όλος ο απαραίτητος χρόνος για να συζητηθούν τα πεπραγμένα και τα αποτελέσματα της στρατηγικής, της πολιτικής και της τακτικής τους που οδήγησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια χιλιάδες μέλη, φίλους και οπαδούς του Κόμματος να αποστασιοποιηθούν και έφεραν ένα ιστορικό Κόμμα σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση. Από ρυθμιστή και πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων σε κόμμα διαμαρτυρίας.
 

Λακκκοτρύπης προς ΔΗΚΟ:  Στις τρεις διαγραφές τι κερδίζω;

Δειτε Επισης

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Νέες βολές ΑΚΕΛ κατά Προέδρου-«Οι πολίτες διερωτώνται πότε η κυβέρνηση θα αναλάβει έστω και μια φορά τις ευθύνες της;»
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Υποδέχθηκε τη Μέτσολα ο Προεδρος-«Στοχος η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν το 2026»
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα-Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Το μητρώο της ΕΔΕΚ, ο στόχος της ενότητας και ο γρίφος της επιστροφής
Κυνηγά την αδυναμία των αρμοδίων ο Πρόεδρος-Η παρέμβαση, ο σάλος και πολιτική συντήρηση του φιάσκου
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου