Διαρρήκτες ξάφρισαν την αποθήκη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας

 

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από αποθήκη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας και το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από τεχνικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας ότι διαρρήχθηκε μια αποθήκη που ανήκει στο Συμβούλιο και βρίσκεται στην Κισσόνεργα από την οποία κλάπηκε μια μηχανή ηλεκτροκόλλησης, μία θαμνοκοπτική μηχανή και μία σιδεροκοπτική μηχανή, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ. 

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Πέγειας επισκέφτηκαν τη σκηνή, και συνέλεξαν τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»
Ασκήσεις επί χάρτου για τις επικίνδυνες πολυκατοικίες στο Στρόβολο-Σε εφαρμογή η Γ΄ φάση του «κτίΖΩ»