Άγριο φλερτ Μαλά σε ενδιάμεσους και Λιλλήκα-Σειρά επαφών

Στα γραφεία του ΔΗΚΟ όπου συζητά το ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητάς του κατά τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών βρίσκεται αυτή την ώρα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.
 
Ο Σταύρος Μαλάς εξαντλεί κάθε περιθώριο για σύναψη συμμαχιών ενόψει δεύτερου γύρου και στο πλαίσιο αυτό, πέραν της συνάντησης με την ηγεσία του ΔΗΚΟ, θα έχει στην μία το μεσημέρι συνάντηση με την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, ενώ στις τέσσερις το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργο Λιλλήκα.
 
«Θα έχω επίσημη επαφή με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, έχει ήδη διευθετηθεί συνάντηση με την κ. Θεοχάρους και με τον κ. Λιλλήκα, και βεβαίως θα συναντηθώ και με τους υπόλοιπους», δήλωσε προσερχόμενος στα γραφεία του ΔΗΚΟ ο Σταύρος Μαλάς.
 
«Έχει δώσει λαϊκή εντολή ο κόσμος την Κυριακή», συνέχισε, «ότι πρέπει να πάμε σε αλλαγή διακυβέρνησης, αυτό είναι το μήνυμα της κοινωνίας και πάνω σε αυτή τη βάση, και βεβαίως στη βάση των εξαγγελιών που όλοι κάναμε, ότι εργαζόμαστε για την απομάκρυνση αυτής της Κυβέρνησης, θα συζητήσουμε τα επόμενα βήματα».
 
Κληθείς να αναφέρει με ποιες προσδοκίες προσέρχεται στη συνάντηση και κατά πόσο εκτιμά πως υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας, ο υποψήφιος Πρόεδρος συνέστησε να αναμένεται η διενέργεια της συνάντησης και ακολούθως θα φανούν οι προσδοκίες, όπως είπε.
 
«Σίγουρα στα κοινωνικοοικονομικά θέματα, υπάρχει πεδίο έτσι ώστε να υπάρξει μια συναντίληψη, όλοι αγωνιούμε για την αλλαγή του κοινωνικού χαρακτήρα στη χώρα μας, για τη διεύρυνση των ανισοτήτων, και βεβαίως οφείλουμε αν θέλουμε να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση, να οδηγήσουμε τη χώρα μας σε ένα καλύτερο αύριο», υπογράμμισε.  

Δειτε Επισης

Αποχώρησε από την εκδήλωση η ΕΔΕΚ-«Από υπερκομματική μετατράπηκε σε κομματική και αντικυβερνητική»
Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Έξω από το Προεδρικό πλήθος κόσμου-Διαμαρτυρία κατά της διαφθοράς στον απόηχο της παύσης Οδυσσέα (vid&pics)
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς