Κλείδωσε το debate – Άλλαξε ώρα για χάρη του Survivor

Άλλαξε ώρα το debate για χάρη του Survivor. Αύριο θα διεξαχθεί τελικά το μεγάλο debate μεταξύ των δύο υποψηφίων που πέρασαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών.
 
Το πότε θα διεξαχθεί, βρισκόταν στον αέρα μέχρι σήμερα το πρωί αφού στη χθεσινή σύσκεψη διαφώνησε το «Σίγμα», καθότι το βράδυ της Τετάρτης το κανάλι μεταδίδει το υψηλής τηλεθέασης Survivor, την προβολή του οποίου με τίποτα δεν θα ήθελε να χάσει ένεκα του debate.
 
Υπό το πρίσμα αυτό, αποφασίστηκε όπως το debate ξεκινήσει στις 8 και 30 και να διαρκέσει 2 ώρες έτσι ώστε το Sigma να προλάβει την προβολή του νέου επεισοδίου του Survivor.
 
Σημειώνεται ότι η αρχική πρόταση στην οποία συμφώνησαν επιτελεία και οι υπόλοιποι σταθμοί ήταν το debate να αρχίσει στις 9 και 5, την Τετάρτη το βράδυ όπως συνέβη και με το debate της προηγούμενης εβδομάδας. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο ΡΙΚ συμφωνήθηκε όπως το debate διεξαχθεί στο στούντιο 3 του ΡΙΚ, το βράδυ της Τετάρτης στις 8 και 30.
 
Σε αυτό θα συμμετέχουν οι δύο υποψήφιοι οι οποίοι θα ανακριθούν από τους διευθυντές ειδήσεων των πέντε παγκύπριων τηλεοπτικών καναλιών.
 
Οι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται στο debate είναι ο Πανίκος Χατζηπαναγής από το ΡΙΚ, η Έλλη Κοτζαμάνη από τον Αντ1, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης από το ΣΙΓΜΑ, ο Γιώργος Τσαλακός από τον ALPHA και ο Μιχάλης Παυλίδης από το TVOne.
 
Εντωμεταξύ το αίτημα για debate γαλλικών προδιαγραφών που ζήτησε  το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη με στόχο να αποφευχθεί τόσο ο κλασσικός χρονικός περιορισμός των δύο λεπτών όσο και οι παράλληλοι μονόλογοι ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για την προεδρία, έγινε αποδεκτό.
 

Δειτε Επισης

Αποχώρησε από την εκδήλωση η ΕΔΕΚ-«Από υπερκομματική μετατράπηκε σε κομματική και αντικυβερνητική»
Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Έξω από το Προεδρικό πλήθος κόσμου-Διαμαρτυρία κατά της διαφθοράς στον απόηχο της παύσης Οδυσσέα (vid&pics)
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς