«Ευλογία που δεν πέρασε ο Νικόλας» –«Πιο έντιμο να παραδώσεις την ταυτότητα του ΔΗΚΟ»

Από τον Γιάννο Λακκοτρύπη ήρθε η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση της Γραμματείας του Δημοκρατικού Κόμματος για παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο πέντε μελών του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος μεταξύ των οποίων και ο Μάριος Καρογιάν, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Γιακούμη και ο Χρίστος Φλουρέντζου.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active ο Γιάννος Λακκοτρύπης που βρίσκεται στη  σχετική λίστα για παραπομπή του στο πειθαρχικό του ΔΗΚΟ, χαρακτήρισε ευλογία το γεγονός ότι δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο ο Νικόλας Παπαδόπουλος.
 
 
Μάλιστα μιλώντας για την ηγεσία του κόμματός, την χαρακτήρισε «ΔΗΚΟ, γραμμένη με Ι που παραπέμπει σε δικτατορία» ενώ υπεραμύνθηκε των θέσεων του και υπενθύμισε πως εξ αρχής είχε το θάρρος να τοποθετηθεί δημόσια και να μην παίξει κρυφτούλι όπως έκαναν κάποιοι το 2013, παραπέμποντας στη στάση του Νικόλα Παπαδόπουλου.
 
Αναφερόμενος στον Άθω Αντωνιάδη και τον Χρύση Παντελίδη, στενούς συνεργάτες του Προέδρου του ΔΗΚΟ, τους χαρακτήρισε πρώην πρωτοπαλίκαρα του Γιώργου Λιλλήκα που υπέσκαπταν τον Μάριο Καρογιάν.
 
«Η μη εκλογή του Νικόλα είναι ευλογία καθώς απετράπη η οικονομική καταστροφή της Κύπρου και η κατάρρευση των συνομιλιών για το Κυπριακό» σημείωσε.
 
Απαντώντας από το studio του Αντ1 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημερί»  η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου σημείωσε πως οι δηλώσεις του Γιάννου Λακκοτρύπη αποδεικνύουν την ορθότητα της απόφασης της γραμματείας του κόμματος.
 
«Θα ήταν πιο έντιμο σωστό και καθαρό να παραδώσει από μόνος του την κομματική του ταυτότητα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να στηρίζει αυτό που πιστεύει. Όμως θα πρέπει να έχει την εντιμότητα να παραιτείται από το κόμμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αποχώρησε από την εκδήλωση η ΕΔΕΚ-«Από υπερκομματική μετατράπηκε σε κομματική και αντικυβερνητική»
Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Έξω από το Προεδρικό πλήθος κόσμου-Διαμαρτυρία κατά της διαφθοράς στον απόηχο της παύσης Οδυσσέα (vid&pics)
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς