Δεν κάνει πίσω στο Κυπριακό ο Μαλάς, δύσκολα στήριξη από Λιλλήκα

Στην κοινή διαπίστωση πως οι διαφορές που τους χωρίζουν στο Κυπριακό είναι αγεφύρωτες, κατέληξαν κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς και ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο Σταύρος Μαλάς με τους χαμένους του πρώτου γύρου(σ.σ. πλην του ΕΛΑΜ), υποψηφίους και κόμματα, προς διερεύνηση του εδάφους να τύχει της στήριξης τους στον δεύτερο γύρο.
 
Όπως πληροφορείται ο REPORTER, κατά τη συνάντηση του με τον Γιώργο Λιλλήκα, ο Σταύρος Μαλάς εμφανίστηκε ανένδοτος σε ό,τι αφορά τις θέσεις του στο Κυπριακό και το ενδεχόμενο διάνθησής τους με θέσεις του κ. Λιλλήκα, σ’ ένα ζήτημα δηλαδή που και από τους δύο ιεραρχείται ως πρώτιστης σημασίας.  
 
Έτσι, και παρά το γεγονός ότι καταγράφηκε και η συναντίληψη πως σε κοινωνικοοικονομικής υφής θέματα, όπως διαφαίνεται και μέσα από τα προεκλογικά τους προγράμματα, υπάρχει σύγκλιση απόψεων επί αρκετών ζητημάτων, η πιθανότητα στήριξης της υποψηφιότητας Μαλά από τον Γιώργο Λιλλήκα και τη Συμμαχία Πολίτων, μοιάζει με τα υφιστάμενα δεδομένα ως απομακρυσμένη.
 
Υπενθυμίζεται πως στην μία αύριο το μεσημέρι ο Γιώργος Λιλλήκας θα έχει συνάντηση και με τον Νίκο Αναστασιάδη, ενώ το απόγευμα θα συνέλθει η Διευρυμένη Ανώτατη Σύγκλητος της Συμμαχίας Πολιτών για λήψη οριστικής απόφασης όσον αφορά το τι θα πράξει στον δεύτερο γύρο.
 
Πληροφορίες του REPORTER, αναφέρουν πως επικρατέστερο σενάριο φαντάζει αυτή τη στιγμή η απόφαση να είναι ψήφος κατά συνείδηση.
 

Δειτε Επισης

Αποχώρησε από την εκδήλωση η ΕΔΕΚ-«Από υπερκομματική μετατράπηκε σε κομματική και αντικυβερνητική»
Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Έξω από το Προεδρικό πλήθος κόσμου-Διαμαρτυρία κατά της διαφθοράς στον απόηχο της παύσης Οδυσσέα (vid&pics)
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς