Νεαρός πήγε για «επίσκεψη» σε 37χρονο και του επιτέθηκε με... φτυάρι

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, στις 22 Ιανουαρίου, 2018, 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ίδια μέρα τον επισκέφθηκε στην οικία του, στην επαρχία Λευκωσίας, ο 26χρονος ο οποίος τον απείλησε και επιτέθηκε εναντίον του χτυπώντας τον με ένα φτυάρι, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Εναντίον του 26χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 9.30 χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Η εσωτερική ενότητα αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του ο 55χρονος για την απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη
Κόλαφος το πόρισμα για Κολέττα και Νικολαΐδη-«Παραλείψεις καθ' όλη τη μακρά περίοδο που είχαν τα ηνία»
Πρόεδρος για πενταμερή: Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, τα ΜΟΕ δεν αντικαθιστούν τη λύση του Κυπριακού»
«Ο Μακάριος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από επίδοξους δολοφόνους του, κτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο όταν έμαθε για την εισβολή»
Ρύπανση από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού-Η ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων
Αυτό είναι το πόρισμα της Ερευνητικής για τους ΤΑΚΑΤΑ
Η 15η Ιουλίου 1974 στη Λεμεσό, μια μέρα βαμμένη στο αίμα-«Σαν σακιά ζωντανοί και νεκροί, άνοιξαν λάκκους σε κοιμητήριο»
Αυτά τα αντίποινα ετοιμάζει η ΕΕ στους δασμούς του Τραμπ-Φόροι σε αυτοκίνητα, τρόφιμα, ποιοι θα επηρεαστούν
«Θα μπορούσαν να αποφευχθούν πραξικόπημα και εισβολή, ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο όφειλαν να πράξουν περισσότερα»