Στο 124% της κανονικής για τον μήνα η μέση ποσότητα βροχόπτωσης

 
Στο 124% της κανονικής για μήνα Ιανουάριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι την 25ηΙανουαρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Από την 1η Οκτωβρίου μέχρι το πρωί της 25ης Ιανουαρίου η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 256,4 χιλιοστά και αντιστοιχεί στο 87% της αντίστοιχης κανονικής ποσότητας βροχόπτωσης για την ίδια περίοδο.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 25ης Ιανουαρίου ανήλθε στα 127,2 χιλιοστά, ενώ η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 9,5 χιλιοστά.
 
Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο (1-25 Ιανουαρίου) σημειώθηκε στον Σταυρό της Ψώκας με 278,1  χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 166% της κανονικής βροχόπτωσης για τον μήνα στην περιοχή και ακολουθούν τα Πλατάνια με 258,5 χιλιοστά (137% της κανονικής) και ο Πρόδρομος με 247,1 χιλιοστά (128% της κανονικής για τον μήνα).
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βούληση για ενίσχυση διμερούς συνεργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος στον Αούν-Έλαβε πρόσκληση για τη Διάσκεψη Ηγετών
«Σκότωνα τα παιδιά με τα χέρια, γιατί έβγαινα εκτός εαυτού, θόλωνα»-Τι είπε στην ομολογία της η Μουρτζούκου
Αίτημα αλλαγής συνθηκών κράτησης Αϊκούτ υποβλήθηκε στο Κακουργιοδικείο
Διοργάνωσε ανοιχτή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τα ναρκωτικά ο ΔΗΣΥ-Κάλεσμα για εθνικό διάλογο
Σκληρή επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για την απόφαση Αγγελίδη-«Ανίερη παρέα με Ειρήνη και Οδυσσέα, στρατηγική διάλυσης»
Μεταφέρονται στο Λαύριο οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου
Γεραπετρίτης: Διπλωματική δυστοκία η εκδίωξη της αποστολής από τη Λιβύη
Νέα έφοδος της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στον ΟΠΕΚΕΠΕ-Παρών και Ευρωπαίος Εισαγγελέας
Ομολόγησε τις δολοφονίες βρεφών η Μουρτζούκου-«Όταν τσακωνόμουν με τη μάνα μου, ήθελα να κάνω κακό»
Συνελήφθη αστυνομικός για επίθεση, απειλές και παρενοχλητική παρακολούθηση