Μαλάς: Οι ανθυποψηφίοι μου ασχολούνται με το παρελθόν αντί με το διακύβευμα των εκλογών

Να μιλήσουν για τα πραγματικά διακυβεύματα των εκλογών που είναι οι κίνδυνοι που απειλούν την Κύπρο, κάλεσε τους ανθυποψηφίους του ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς, σημειώνοντας πως θα πρέπει δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της ενότητας που θα αποτελέσει τη δύναμη της κυβέρνησης όλων των Κυπρίων που θα σχηματίσει την επομένη των εκλογών. 

Σε δηλώσεις του στο επιτελείο του, ο κ. Μαλάς είπε πως μερικά εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές οι ανθυποψήφιοι του επιμένουν, αντί να αναφέρονται στα πραγματικά διακυβεύματα των εκλογών, να αναφέρονται μόνιμα στο παρελθόν, «όπου και φαίνεται ότι εξακολουθούν να ανήκουν».
 
Πρόσθεσε πως το λιγότερο που οφείλουν αυτές τις στιγμές είναι να μιλήσουν με ειλικρίνεια και χωρίς να παραπλανούν για το αύριο και τους κινδύνους που απειλούν την πατρίδα μας. «Νίκος Αναστασιάδης και Νικόλας Παπαδόπουλος εμφανίζονται να διαφωνούν για τη λύση του Κυπριακού, ενώ στην πραγματικότητα, με τις επιλογές τους οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα: την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου», είπε.
 
Ο κ. Μαλάς ανέφερε στη συνέχεια πως το ίδιο ισχύει και για τα θέματα οικονομίας και εσωτερικής διακυβέρνησης. «Ενώ συμπορεύθηκαν τέσσερα και πλέον χρόνια επιβάλλοντας πολιτικές που μας κατέστησαν πρωταθλητές της ανισότητας, συνθλίβοντας τους εργαζόμενους και τη μεσαία τάξη, τώρα ο μεν ένας οδηγεί στη στασιμότητα που παρουσιάζει ως δήθεν σταθερότητα, ο δε άλλος οδηγεί σε νέες περιπέτειες με δημαγωγικές εξαγγελίες που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε χρεοκοπία την οικονομία μας», είπε.    
 
Ο υποψήφιος Πρόεδρος σημείωσε πως έχει έρθει η ώρα στις προσχηματικές και διχαστικές αντιθέσεις τους να μπει ένα οριστικό τέλος. «Να χαραχθεί η διέξοδος από τα αδιέξοδα στα οποία και οι δύο μας οδηγούν και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της ενότητας που θα αποτελέσει τη δύναμη της κυβέρνησης όλων των Κυπρίων που θα σχηματίσω την επομένη των εκλογών», κατέληξε. 

Δειτε Επισης

Έτοιμη για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς
Με ομογενείς συναντάται ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ