Στην αντεπίθεση το ΕΛΑΜ-«Έχει κυριευτεί από πανικό ο Λιλλήκας»

Στην αντεπίθεση πέρασε το ΕΛΑΜ σε σχέση τα όσα ανέφερε στο πλαίσιο χθεσινοβραδινής τηλεοπτικής συνέντευξής του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας αναφορικά με το Κίνημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σφοδρή επίθεση Λιλλήκα στο ΕΛΑΜ- «Ακροδεξιοί με σύμβολο τη σβάστικα»
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου, καταλογίζει στον Γιώργο Λιλλήκα και το επιτελείο του πανικό, ως αποτέλεσμα, όπως τονίζει, του γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν τον κ. Χρίστου να τον ξεπερνά και την υποψηφιότητα του να πέφτει στο καναβάτσο.
 
«Όσο για την αναφορά του, ότι δεν θα απαντήσει στο ερωτηματολόγιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τον καλούμε να μην πανικοβάλλεται, καθώς δεν θα βρίσκεται στον Β’ γύρο, για να χρειαστεί να του το αποστείλουμε», επισημαίνει το εκλογικό επιτελείο του Χρίστου Χρίστου.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του Χρίστου Χρίστου:
 
«Μας αφήνουν παγερά αδιάφορους οι χθεσινές απαξιωτικές αναφορές στο Κίνημά μας από τον κ. Λιλλήκα, ο οποίος αλλάζει πολιτικές θέσεις και απόψεις πιο συχνά απ’ ότι αλλάζει τα πουκάμισα.
 
Το γεγονός, μάλιστα, ότι βλέπει την αρχαιοελληνική ασπίδα με το ξίφος ως σβάστικα, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι η απόδειξη του πανικού που έχει κυριεύσει το επιτελείο του, καθώς οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν τον κ. Χρίστου να τον ξεπερνά και την υποψηφιότητα του να πέφτει στο καναβάτσο.
 
Όσο για την αναφορά του, ότι δεν θα απαντήσει στο ερωτηματολόγιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τον καλούμε να μην πανικοβάλλεται, καθώς δεν θα βρίσκεται στον Β’ γύρο, για να χρειαστεί να του το αποστείλουμε».
 

Δειτε Επισης

Έτοιμη για διαπραγματεύσεις στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου-Συγκρατημένα αισιόδοξοι στο Προεδρικό
Επανεκλέγηκε ο Ουνάλ Ουστέλ αρχηγός του ΚΕΕ στα κατεχόμενα
Συνάντηση Τατάρ – Γιλμάζ στην Άγκυρα
Ενημερώνει για αποτελέσματα MED9 για ξηρασία το Συμβούλιο ΕΕ η Παναγιώτου
Ετοιμότητα αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό θα επαναλάβει ο Πρόεδρος σε Γκουτέρες
Τη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας της ΕΕ με γειτονικές χώρες εξήρε ο Υπουργός Μεταφορών
Αυτή την καθοριστική στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να αναλάβουμε δράση διαμηνύει η ΠτΒ
«Μία μακρά, τραγική και υπερήφανη ιστορία»-Τιμήθηκαν οι ήρωες της Κατωκοπιάς
Με ομογενείς συναντάται ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ