175 χρόνια φυλακή στον πρώην γιατρό της αμερικανικής Ολυμπιακής ομάδας

Στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του οδηγήθηκε ο πρώην γιατρός της Ολυμπιακής ομάδας Γυμναστικής των Ηνωμένων Πολιτειών, Λάρι Νασάρ, καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για σεξουαλική επίθεση σε 156 γυναίκες και κορίτσια, επιβάλλοντας ποινή 175 χρόνων κάθειρξης.

Η δικαστής Rosemarie Aquilina, σε μία άκρως συναισθηματική και οργισμένη ομιλία της, τόνισε απευθυνόμενη στο γιατρό, ότι «υπογράψατε τη θανατική σας καταδίκη» και πρόσθεσε ότι «δεν αξίζετε να περπατήσετε εκτός φυλακής για το υπόλοιπο της ζωής σας».

Ο Νασάρ είχε καταδικαστεί σε 40 χρόνια φυλάκισης πέρυσι, όταν κρίθηκε για επτά υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης και κατάχρησης. Μετά την κατάθεση 156 αθλητριών, ορισμένων εκ των οποίων ανηλίκων κατά το διάστημα του αδικήματος, το δικαστήριο αύξησε την ποινή του από 40 χρόνια, σε 175.

Σε δήλώσή του, ο 54χρονος γιατρός απολογήθηκε απέναντι στα θύματά του, καταλήγοντας με τη φράση: «θα κουβαλώ τα λόγια σας για το υπόλοιπο της ζωής μου».
 

Δειτε Επισης

Πού είναι ο Χαμενεΐ;-Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν μετακινείται από καταφύγιο σε καταφύγιο
Αλλαγή στάσης Τραμπ-Σκέφτεται αμερικανικά πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Τι σημαίνει η «αλλαγή καθεστώτος» που θέλει ο Νετανιάχου στο Ιράν
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για τη συμπλοκή με μαχαίρια και λοστούς στην Πάφο
Έγκριση από Ευρωβουλή δίωξης αληθοφανών βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο