Είδαν επανάληψη θέσεων, αλλά και υπεροχή Αναστασιάδη-Μαλά

Με ουδετερότητα, αλλά συνάμα και κρίνοντας τις επιδόσεις των πέντε βασικών υποψηφίων κατά το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ αναλόγως του ποιον ή ποιους υποστηρίζουν, αντιμετώπισε η ημερήσιος Τύπος τα όσα ειπώθηκαν στη ψεσινή διακαναλική τηλεμαχία των πέντε.    
 
Η εφημερίδα «Αλήθεια», στο κύριο της θέμα υπό τον τίτλο «Χωρίς εκπλήξεις!», γράφει ότι τις γνωστές τους θέσεις στο Κυπριακό, στην οικονομία και στην εσωτερική διακυβέρνηση ανέπτυξαν στο ψεσινό debate οι πέντε υποψήφιοι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας και σημειώνει ότι η συζήτηση κινήθηκε σε ήρεμα νερά.
 
Υποστηρίζει επίσης πως «δυσκολεύτηκε ο Νικόλας σε ερώτηση για το πόθεν έσχες του και δεν την απάντησε».
 
Η εφημερίδα «Πολίτης» στο κύριο του θέμα υπό τον τίτλο «Ξεχώρισαν Μαλάς και Αναστασιάδης», αναφέρεται στην χθεσινοβραδινή διακαναλική συζήτηση υποστηρίζοντας ότι «πειστικός στο Κυπριακό ο Μαλάς, με επιχειρήματα στην οικονομία ο Αναστασιάδης», και ότι «έκαμε το λάθος για το πόθεν έσχες του ο Νικόλας Παπαδόπουλος».
 
Η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», στο κύριο του θέμα υπό τον τίτλο «Επανέλαβαν τους εαυτούς τους», γράφει ότι προσεκτικοί ώστε να μην ξεφύγουν από το πλαίσιο που έθεσαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους, οι πέντε μονομάχοι των προεδρικών εκλογών επέλεξαν στο ένα και μοναδικό ντιμπέιτ, χθες βράδυ, να επαναλάβουν τις γνωστές τους θέσεις παρά να απαντήσουν ευθέως σε κάποια από τα ερωτήματα που τέθηκαν.
 
Η εφημερίδα «Χαραυγή», στο κύριο της θέμα υπό τον τίτλο «Υπεροχή Μαλά με καθαρές θέσεις-προτάσεις», γράφει ότι υπεροχή έναντι των ανθυποψηφίων του στις προτάσεις που αφορούν τους πολλούς, την σμίκρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού έδειξε ο Σταύρος Μαλάς στο ψεσινό ντιμπέιτ.
 
Η αγγλόφωνη εφημερίδα «Cyprus Mail» στο κύριο της θέμα υπό τον τίτλο «Οι υποψήφιοι ξιφομάχησαν στο ντιμπέιτ", αναφέρεται στη χθεσινοβραδινή διακαναλική συζήτηση των υποψηφίων Προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά την οποία προέβαλαν τις θέσεις τους.
 

Δειτε Επισης

Ο Ερντογάν εγκαινίασε τη Μονή της Χώρας ως τζαμί-«Μια ακόμα ένδειξη της ευαισθησίας μας»
Το Ισραήλ βομβαρδίζει σε περιοχές που διέταξε εκκένωση-«Πρόβα επέμβασης στη Ράφα»
Αμετακίνητος ο Τατάρ-Θα επαναλάβει το αφήγημα περί δύο κρατών στην Ολγκίν
Τραγωδία στην Τουρκία... Οκτώ νεκροί από σύγκρουση μπετονιέρας με μικρό λεωφορείο
Ποια είναι η Μονή της Χώρας με τα πανέμορφα ψηφιδωτά που κάνει τζαμί ο Ερντογάν
Έκανε στάση στην Άγκυρα, είδε Φιντάν πριν την κάθοδό της στην Κύπρο η Ολγκίν
Η πρώτη αντίδραση της Χαμάς για την εντολή εκκένωσης συνοικιών της Ραφάς-«Επικίνδυνη κλιμάκωση»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε εκκλησία και προσπαθεί να πυροβολήσει ιερέα
Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν-Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ σε χωριστές συναντήσεις την Τετάρτη
Σχεδόν 100.000 Παλαιστίνιοι καλούνται να εκκενώσουν την Ράφα-«Περιορισμένης κλίμακας επιχείρηση»