Ρεκόρ μέθης σε οδηγό που πιάστηκε στο κέντρο της Λευκωσίας

Μεταξύ των ωρών 2μ.μ – 8μ.μ. χθες, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη Λευκωσία, κατήγγειλαν 51χρονο οδηγό, ο οποίος οδηγούσε στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου, με στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς άδεια κυκλοφορίας από τις 31/12/2016.
 
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος μεταφέρθηκε και κρατήθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας.
 
Επίσης, ο 51χρονος σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, είχε ένδειξη 268μg% αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.
 
Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης θα συμπληρωθεί και θα καταχωρηθεί άμεσα ενώπιον Δικαστηρίου.

Δειτε Επισης

Mε αναπηρία το 17χρονο κορίτσι που βίασε ο 32χρονοςv στην Πάτρα-Θα απολογηθεί την Πέμπτη
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Παραμένουν οι διαφωνίες για την αύξηση των μελών της ΡΑΕΚ-«Δεν υπήρξε μελέτη και διαβούλευση»
Απασφάλισε εκ νέου ο Ευσταθίου με καταγγελίες-«Εν θα μου πει εμένα ο Σιζόπουλος αν είμαι ΕΔΕΚίτης»
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης
Ελπίζει σε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν στο Κυπριακό ο Πρόεδρος-«Έχουμε το κλειδί, τη στρατηγική και τον τρόπο»
Απέτυχε να εκλεγεί Καγκελάριος ο Μερτς-Μεγάλη ήττα στην πρώτη ψηφοφορία της γερμανικής βουλής
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αλκατράζ, η θρυλική φυλακή που... λύγισε τον Καπόνε-Μπορεί όντως να την ξανανοίξει ο Τραμπ;