Έκκληση από ομάδα Τ/κ για συγκέντρωση έξω από την Αφρίκα το απόγευμα

Μέσω Facebook μια ομάδα Τ/κ καλεί τον κόσμο σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Αφρίκα ενώ έχει γίνει γνωστό μέσω του ίδιου τρόπου ότι οι «εθνικιστικές εστίες» Αμμοχώστου και άλλες παρόμοιες ομάδες κυρίως Τούρκων εποίκων, θα συγκεντρωθούν και πάλι έξω από την τ/κ εφημερίδα στις 8 απόψε.
 
Η εκδήλωση με τίτλο «Καμία δίοδος» έχει ως ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.
 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Χαμπέρ Κίπρις ο εκτελών χρέη «προέδρου» της «βουλής», «βουλευτής», Χουσείν Αγκολεμλί κάλεσε τον «διευθυντή της αστυνομίας» στη «βουλή» και του υπέβαλε παράπονο για τα ελλειμματικά μέτρα ασφαλείας και ζήτησε να γίνει έρευνα για όσα έγιναν εντός της «βουλής» και να ακολουθηθεί η νομική διαδικασία που αρμόζει.
 
Διαβάστε εδώ:

Φωτογραφίες: Ο απόηχος της επίθεσης στα γραφεία του Λεβέντ

Αποχώρησαν οι τραμπούκοι από την Αφρίκα, αφού κατέβασαν την ταμπέλα

Δειτε Επισης

Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις
Ποινή τριών χρόνων επιβλήθηκε στον Κομμωτή για την απόδρασή του-Φυλάκιση και στον συνεργό του
Πυροδότησε το κλίμα ο Αγγελίδης, νέα ριπή από κόμματα που εμμένουν σε παραίτηση-«Απειλή για τη δικαιοσύνη είναι ο ίδιος»
Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»