Τούρκος αντιπρόεδρος: Αυτοί οι άτιμοι (της Αφρίκα) θα λογοδοτήσουν ενώπιον της ιστορίας

“Ενώπιον της ιστορίας θα λογοδοτήσουν αυτοί οι άτιμοι”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Ρετζέπ Ακντάγ αναφερόμενος στην εφημερίδα Αφρίκα και στον τίτλο της “Ακόμη μια επιχείρηση κατοχής”.

Στις δηλώσεις του ωστόσο ο  Τούρκος αντιπρόεδρος ανέφερε: “Θέλουμε η δικαιοσύνη της ‘τδβκ’ κάνοντας αυτό που πρέπει να τιμωρήσει αυτή την ατιμία”.

Φωτογραφίες: Ο απόηχος της επίθεσης στα γραφεία του Λεβέντ

Πάντως ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ότι στην Τουρκία δημοσιεύτηκαν κάποιες αρνητικές ειδήσεις σχετικά με αυτούς ‘τους άτιμους και ανήθικους’ όπως είπε, και πρόσθεσε:

“Η Κύπρος είναι μαζί με την Τουρκία, την μητέρα πατρίδα της. Εμείς ό,τι αισθανόμαστε στο Κιλίς το ίδιο αισθάνονται και οι Τ/Κ.  Αυτοί οι περιθωριακοί κύκλοι, αυτοί οι ανήθικοι δεν πρέπει να εξαπατούν τον Τύπο μας στην Τουρκία”.

 

Καταδίκασε τις επιθέσεις κατά τις Αφρίκα ο Ταγιάνι

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι καταδίκασε με ανάρτησή του στο twitter τις επιθέσεις κατά της τουρκοκυπριακής εφημερίδας Αφρίκα  χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο τον εκφοβισμό κατά των δημοσιογράφων και επισημαίνοντας ότι το Ευρωκοινοβούλιο θα υπερασπίζεται πάντοτε την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας. 

 

Δειτε Επισης

Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»
Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν
Μπήκε επίθεση ο Αγγελίδης-Έδειξε ενορχηστρωμένη εκστρατεία για παραίτηση του, άφησε αιχμές για κίνητρα
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)